Ljubav je na selu

Opasni razgovori Hakije i Nikoline koja će ga optužiti da laže

Foto: RTL
1/4
09.03.2020.
u 15:22

Zanimljiv će biti večerašnji razvoj događaja u popularnom showu.

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu', Josip će morati odlučiti koju će curu poslati kući, Teu ili Gabi, dok će Valter također biti na mukama jer i njega očekuje isto.

Hakija će imati opasne razgovore s Nikolinom, a ona ga neće štedjeti pa će mu čak reći i da laže! Marijana će, pak, Hakiji otkriti svoje prave osjećaje koje prema njemu gaji, a Dušan će učiniti sve kako bi se Gorana u njega zaljubila. Hoće li mu to poći za rukom, te tko će napustiti Josipovo imanje, gledatelji će doznati večeras od 21 sat, na RTL-u.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
tratincica68
16:23 09.03.2020.

Da hakija.nebi mu da da ovce cuva a ne da se bavi sa tim cim se bavi.uzas

DU
Deleted user
16:08 09.03.2020.

Bljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije