Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITAN DAN

Opet su na okupu! Naša manekenka i njezin bivši suprug zajedno slave

Foto: Instagram
1/8
05.10.2020.
u 20:28

Na svom Facebooku, bivša Miss Universe Ivana Paris objavila je obiteljsku fotografiju na kojoj s njom i ostatkom obitelji pozira njezin bivši suprug Dino Bubičić.

U obiteljskom okruženju mlađi sin bivše Miss Universe Ivane Paris i bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića, maleni Noel, proslavio je peti rođendan.

- Sretni! Svi na okupu za našeg anđela - napisala je Ivana ispod fotografije na Facebooku na kojoj pozira s mnogobrojnim članovima obitelji i dva sina koje je dobila s bivšim suprugom Dinom Bubičićem, a od kojeg je najavila razvod prošlo ljeto. Tada je istaknula da su upravo Noel i Leonid njezina najveća životna snaga, a nedavno je emotivnom čestitkom zaželjela svom drugorođencu sve najbolje.

Foto: Daniel Pavlić

"Anđele moj. Evo mama čeka ponoć i slaže slike za čestitati ti rođendan... o pile moje, gledam slike i ne mogu se nadiviti koliko 'smo' hrabri bili... i što smo sve prošli u prvih godinu dana... ali ti si bio Lav i mamina snaga i jači od bilo koje sile... postao si sada Zmaj... postao si i ostao, uz brata mamino sve... ali kad kažem sve onda ste sve... puno smo toga prošli zajedno i proći ćemo još mnogo uspona i padova, ali mama zna da može računati na tebe kao i ti na nju... a tu je u pitanju samo ljubav... i bit ću ti to do posljednjeg dana... I kad mi kažeš 'mama ja ne bi da ti odeš na groblje i pustiš me samog... mama ti uvijek kaže da nikada nećeš biti sam, tada, a ni nikad prije...' meni te Bog poslao, a to znam, znam od prvog dana kada si se rodio... zato živote moj ne brini, nema te sile, snage, prepreke da ti ne dam ono što zaslužuješ... a to je moja beskonačna ljubav, pažnja... i samo da znaš svaki put i svaki dan kada me onako u snu zagrliš i poljubiš, i to radiš bar pet puta tijekom noći... mama te zagrli još više i poljubi još jače", napisala je Ivana krajem rujna te mnoge ganula.

1/5

Podsjetimo, ljubav s Bubičićem s kojim je provela devet godina u braku planula je pred kamerama, a ubrzo nakon reality showa ''Farma'' svoju su ljubav i ozakonili. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao. U lipnju prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živio s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom. – Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine.

 

Komentara 3

KO
Komentar
21:20 05.10.2020.

Bravo Vecernji!!

BI
Biouskoli91
21:15 05.10.2020.

Odvratno kakve usnice...

CA
cortesova arkebuza
22:14 05.10.2020.

Moja prva asocijacija je šlauh. Ružno do zla Boga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije