upozorenje

Oprez, lažne ulaznice za Terraneo! Policija privela krivotvoritelje

terraneo (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.08.2013.
u 17:45

Organizatori Terranea otkrili su postojanje određenog kontingenta i prodaju krivotvorenih ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala po nepostojećoj cijeni od 450 kuna

Popularnost Terraneo festivala pokušali su iskoristiti i krivotvoritelji, no policija im je brzo stala na kraj. Naime, organizatori Terranea otkrili su postojanje određenog kontingenta i prodaju krivotvorenih ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala.

Riječ je o krivotvorenim festivalskim ulaznicama s nepostojećom cijenom od 450 kuna, a ulaznice su se nudile najviše putem različitih internetskih oglasnika. Organizator je brzo reagirao te su, u suradnji s hrvatskom policijom, krivotvoritelji ulaznica otkriveni, privedeni i nad njima je u tijeku kriminalistička obrada. Organizatori mole da sve one koji su kupili navedene ulaznice ili imaju relevantne informacije da prijave ostale sudionike iz lanca preprodaje krivotvorenih ulaznica na email adresi info@terraneofestival.com.

Ovim putem upozoravaju da s krivotvorenim ulaznicama neće biti moguć ulaz na Terraneo festival.

Trenutačna cijena festivalskih ulaznica je 419 kuna, dnevnih ulaznica 200 kuna, a kamp ulaznica 221 kunu. Sve ulaznice s cijenama drukčijim od navedenih nisu valjane i neće se moći iskoristiti pri ulasku u festivalsku lokaciju.

>>Časopis Forbes uvrstio Terraneo u 10 najboljih europskih festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije