Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga godišnjica

Optužbe me nisu povrijedile, svaka obitelj ima svoju Avu Karabatić!

danijela dvornik
Foto: pixsell
1/3
05.09.2010.
u 19:10

Sve što je Dinin ujak rekao dovoljno govori o njemu kao osobi. Optužbe me nisu nimalo uvrijedile jer ne dolaze od nekog tko meni nešto znači u životu. Znate kako danas kažu - svaka obitelj ima svoju Avu Karabatić!

Dvije su godine prošle od prerane smrti Dine Dvornika, no uspomene koje je ostavio svojoj supruzi Danijeli neće izblijediti nikad.

- Godišnjicu Ella i ja obilježimo skromno i tiho. Mnogo nam je važniji Dinin rođendan koji smo ove godine uz njegove najbolje prijatelje obilježili večerom u vikendici u Sutivanu. Uz Dinin najdraži meni prisjetili smo se najljepših trenutaka s njim. Bilo je puno smijeha i tek pokoja suza. Cijelu noć smo se prisjećali mnogih anegdota koje nam je ostavio - kaže Danijela koja ne priznaje staru izreku da vrijeme liječi sve rane.

Najteži dani u Sutivanu

- Vrijeme ne liječi, samo ublažava bol. Druga godina bila je mnogo teža od prve, a najteže je bilo ovo ljeto u Sutivanu. Tu najviše boli Dinina odsutnost. Imali smo svoje male rituale - šetnju, ispijanje kave, odlazak na plažu... Svatko ima nekoga s kim će provesti i ispuniti taj lijepi ljetni dan, a ti se ujutro probudiš i nema onoga koga najviše voliš. Dino je bio osoba uz koju se bilo lako osjećati mladim, godine su prolazile, no on nikad nije dopustio da ostarimo duhom. Naš je brak imao uspona i padova, bilo je teško, ali baš nikad nije bilo dosadno. Nedostaje mi njegov pomaknuti smisao za humor, želja da me oraspoloži kad sam loše volje, njegov ples ispred televizora... Život mi je sad mnogo organiziraniji, skladniji, prijatelji su uvijek uz mene, dan ispunim poslovnim obavezama i dalje sam u istom ritmu, ali bez njega nema više toliko smijeha, sve je izgubilo na intezitetu.

Ne priželjkuje samoću

O mogućnosti da se jednog dana ponovno zaljubi, kaže, uopće ne razmišlja.

- Samoća nije nešto što priželjkujem sebi do kraja života, ali o ljubavi ne razmišljam. Tim mislima ne ispunjavam svoje dane. Ako se i dogodi, valjda ću je znati prepoznati. Znam samo da se nikad ne bih mogla zaljubiti u osobu koja je Dinina čista suprotnost, u nekog vrlo ozbiljnog i pedantnog tipa. Moj duh nije takav, objašnjava nam Danijela odmahujući rukom na nedavne optužbe Dinova ujaka i brata njegove majke Dijane Josipa Tomića Brace.

-Dean i ja smo u dobrim odnosima. Ako se ne slažemo poslovno, ne znači da se ne slažemo i privatno. Sve što je Dinin ujak rekao dovoljno govori o njemu kao osobi. Optužbe me nisu nimalo uvrijedile jer ne dolaze od nekog tko meni nešto znači u životu. Znate kako danas kažu - svaka obitelj ima svoju Avu Karabatić, tako i naša! - kroz smijeh zaključuje Danijela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije