Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sama ju je podigla

Ornela Vištica ganula mnoge statusom o samohranoj majci: 'Na moje padove samo bi odmahnula rukom'

Foto: Instagram
1/6
24.08.2021.
u 13:50

"Obmanjivala me s ježićima na dnu zdjelice kako bih pojela povrće koje baš i nisam u početku voljela. Učila me kako biti samostalna, osim kada pada kiša, onda bi deset minuta prije stigla kako ne bih ja stajala na kiši", napisala je, između ostalog, Ornela.

Glumica Ornela Vištica proteklih dana na društvenim mrežama s nostalgijom se prisjećog djetinjstva. Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija iz rodnog Mostara koje ju prikazuju još kao djevojčicu. U opisu se posebno dotakla majke koja ju je sama odgojila. 

"Majka. Žena. Na grudima me držala i hranila više od jedne godine, vrlo brzo naučila hodati, kasnije bi strpljivo sjedila za stolom satima kako bi me uporno naučila čitati i pisati. Za igračke nikada nije bila velikodušna, govoreći kako je to plastika i da mi ne trebaju tri lutke. 'Postoje djeca koja nemaju ni jednu lutku', često bi govorila ako imaš tri lutke, a jednu baciš i ne pospremiš, nećeš cijeniti treću. Radije bi mi donijela slikovnicu, govoreći kako to moram sama čitati", napisala je Ornela. 

"Sve haljine i šeširiće koje bi izrađivala za mene kasnije bi poklonila, govoreći kako smo to uslikali i snimili i nema smisla da se vežem previše za stvari. Uvjerila me vrlo brzo kako je more super i da ne mogu potonuti ako pratim nju i kako na dnu mora ima super šarenih školjki. Obmanjivala me ježićima na dnu zdjelice kako bih pojela povrće koje baš i nisam u početku voljela. Učila me kako biti samostalna, osim kada pada kiša, onda bi deset minuta prije stigla kako ne bih ja stajala na kiši. Na moje padove u djetinjstvu samo bi odmahnula rukom i rekla – idemo dalje, prošlo. Ne znam koliko bi kilometara prošla kako bi me odvela na sve moje aktivnosti. Nikad umorna, nikad neraspoložena. Uvijek njezin zarazan osmijeh i vjera u dobro", dodala je glumica i u heštegovima istaknula koliko je zahvalna majci na svemu. 

Nešto kasnije objavila je kolaž fotografija na kojima pozira sa šeširom. – Neke stvari ni danas se ne mijenjaju. Uvijek šešir – poručila je Ornela. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, glumica je početkom travnja otkrila kako se zarazila koronavirusom te sve izvijestila o svojim simptomima koji su se pojavili četiri dana nakon kontakta sa zaraženom osobom. "Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije, i pratiti svoje tijelo. Srećom, temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću kako meni najviše pomažu čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin D, C, cink, beta glukan i aspirin. Dišem normalno. Čitam puno. Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno. Simptomi su se pojavili četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja... Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem kako ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji", napisala je glumica kazališta Kerempuh tada na Instagramu.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije