NOVAC MU NIJE PROBLEM

Osnivač WhatsAppa u tajnosti je priredio tulum za svjetsku elitu na Lopudu, pjevao im je Sam Smith

Foto: Instagram
1/6
25.08.2024.
u 10:42

Koum se pobrinuo da cijeli događaj bude održan u tajnosti, ali poznato je kako su neki od svjetski poznatih uzvanika helikopterima sletjeli na Koumovu jahtu Nebulu koja je već više od deset dana usidrena u blizini Dubrovnika

Ukrajinsko- američki milijarder i osnivač WhatsAppa, Jan Koum odabrao je Lopud kao mjesto na kojem je ovog vikenda organizirao ekskluzivnu zabavu. Prema pisanju Dulista, zabava na kojoj se okupila svjetska elita održala se u povijesnom zdanju samostana na Lopudu, a okupljene je zabavljao poznati glazbenik Sam Smith te njemački DJ i producent Steffen Linck, poznatiji kao Monolink.

Koum se pobrinuo da cijeli događaj bude održan u tajnosti, ali poznato je kako su neki od svjetski poznatih uzvanika helikopterima sletjeli na Koumovu jahtu Nebulu koja je već više od deset dana usidrena u blizini Dubrovnika. Riječ je o jahti koja je dugačka čak 100 metara i opremljena je jacuzzijem i heliodromom, te ima ukupno osam kabina za 15 gostiju. Ovo nije prvi put da Jan Koum boravi na našoj obali, jer i prije tri godine je snimljen s tri luksuzne megajahte na Viru, a najskuplja među njima je bila Moonrise, vrijedna je 220 milijuna dolara.

Navodno se na ekskluzivnoj zabavi na Lopudu trebala pojaviti i Alicia Keys, ali to se na kraju nije dogodilo. Za ovaj event Koum je angažirao veliki broj zaštitara koji su pazili da svi uzvanici sigurno stignu do lokacije te je vodio računa da ih paparazzi ne snime. 
Koum je za ovakvu zabavu sigurno potrošio vrtoglavu cifru, ali s obzirom da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 13 milijardi dolara
zasigurno mu nije bio problem izdvojiti poveću cifru kako bi priredio najbolji tulum za svoje prijatelje te kako bi im osigurao privatnost. Jan Koum svoje je nevjerojatno bogatstvo stekao prodajom WhatsAppa Facebooku za čak 19,3 milijardi dolara.

GALERIJA Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

1/17

Ovaj Ukrajinac koji živi u Americi voli luksuz i skupe automobile te navodno u svojoj kolekciji automobila ima čak stotinu Porschea. Koum je na X-u, bivšem Twitteru, izjavio kako ne voli kada ga se naziva poduzetnikom. Istaknuo je da poduzetnike pokreće želja za novcem, dok je njegov cilj stvarati proizvode koji imaju stvarnu vrijednost. - Sljedeća osoba koja me nazove poduzetnikom dobit će udarac u lice od mog tjelohranitelja - jasno je poručio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije