BIVŠI KANDIDATI

Sjećate li se njih? Zaljubili su se u showu, a u braku su već više od tri godine: 'On pere veš i kuha'

Foto: RTL
1/7
24.08.2024.
u 21:30

Žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj klisa, a iako su tajnoviti na društvenim mrežama, ponekad objave neku zajedničku fotku. Suzana i dalje radi u Splitu kao frizerka, dok je njen suprug Zoran prošle godine s rođakom otvorio konjički klub.

U showu 'Ljubav je na selu' farmer Zoran zaljubio se u Splićanku Suzi, jednu od kandidatkinja. Romansa je potrajala i uznapredovala pa su se Zoran i Suzi oženili i sada su u braku već više od tri godine. Žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj Klisa, a iako su tajnoviti na društvenim mrežama, ponekad objave neku zajedničku fotku. Suzana i dalje radi u Splitu kao frizerka, dok je njen suprug prošle godine s rođakom otvorio konjički klub. 

Inače, farmeru se frizerka odmah svidjela.  "Rodila se ljubav, i to baš na prvi pogled. Kad sam vidio njezinu kosu, stas, hod, glas, oči – sve je odmah bilo jasno i shvatio sam da je to-to. Nisam je dugo čekao!" izjavio je ranije. Suzi je za RTL prije otkrila kako izgleda njihov zajednički život. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Pomažemo jedan drugome, ponekad ja čupam travu i sadim cvijeće, a on pere veš i kuha ručak. Zaista nema pravila - priznala je. 
Suzi kaže da se nikada nije nadala da će pronaći ljubav u showu. - Nisam se nikad nadala, nije mi padalo na pamet. Išli smo se igrati i on i ja i sve je bila igra slučajeva.Sudjelovanje u showu je bilo jedno jako lijepo iskustvo koje mi je donijelo jednu pozitivnu i vedru osobu u život za koju se nisam nadala da ću ju ikad pronaći. Svađali smo se i mirili, ali nekako uvijek zaboraviš na te grube stvari i razmišljaš o lijepom jer voliš tu osobu.

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

Podsjetimo, Zoran se prijavio u show 'Ljubav je na selu', a nakon upoznavanja s kandidatkinjama, znao je da je Suzi ona prava. Sudjelovanje u showu je nastavio, a na svoju farmu je pozvao još Renatu Šapinu i Julijanu Slijepčević. Renata je prva otišla kući, na vlastiti zahtjev te s farmerom nije ostala u kontaktu. S druge strane s Julijanom je od početka imao prijateljski odnos koji se nastavio i do danas.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije