Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALKOTESTIRALI GA

Osvanuo urnebesni video na kojem Grdović objašnjava što je rekao kad ga je zaustavila policija

Zagreb: Mladen Grdović s 4 Asa snimio pjesmu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/9
11.01.2024.
u 11:14

Ne idem ja nikud! Koliko ste vi mene puta u godini dana zaustavili, koliko ste mi izvadili krvi, ja ću ostati bez krvi - "ispalio" je Grdović, na što je ostatak ekipe prasnuo u smijeh

Zadarski pjevač Mladen Grdović omiljen je u društvu jer osim što ima puno popularnih pjesama, često se zna i našaliti na svoj račun. Tako je ovih dana na Facebooku osvanula i snimka na kojoj prepričava kako ga je jednom zasutavila policija i tražila da napravi alkotest.

U suprotnom, zaprijetio mu je policajac, moraju ga voditi na vađenje krvi.

- Ne idem ja nikud! Koliko ste vi mene puta u godini dana zaustavili, koliko ste mi izvadili krvi, ja ću ostati bez krvi - "ispalio" je Grdović, na što je ostatak ekipe prasnuo u smijeh.

Glazbenik kaže kako su problemi s alkoholom iza njega, no ostaju mu omiljen motiv za šalu na vlastiti račun. 

VEZANI ČLANCI: 

- Dozvolu vozačku sam dobio, nisu vjerovali da mi je jetra takva. Oni su mislili da ja pijem konjake, a ja popijem tri bevande i gotov sam.

Ja sam iskren pa sve iskreno kažem, kazao je lani za 24 sata.

Njegova ovisnost dovela je do raspada braka s Brankicom. Zajedno su bili 30 godina, od kojih 22 u braku. Često su se svađali, a nakon svake svađe mirili. Rastali su se 2020. godine.

 - Brankici i meni papir ništa ne znači. Tu su godine i jedno drugome trebamo. Nikad bolji nismo bili, rekao je Mladen. 
Kod Grdovića penzije nema na vidiku.

- Dovoljno sam se odmorio u koroni. Živim od glazbe. Samo uvijek moraš imati nešto novo, ne smiješ se ponavljati. Ja, recimo, imam pet hitova, ali moram svake godine objaviti nešto novo. Ah, teško je izmisliti nešto novo, rekao je Mladen. 

Inače, Grdović ove godine slavi 45 godina karijere, a prvi obljetnički koncert bit će 10. veljače u zadarskom Višnjiku. 

- Ja sam pola Hrvatske oženio, pola vani i skoro 80 posto u Zadru. Ja sam prekinuo svadbe negdje 97./98. A u mladosti sam otpjevao pireve i pireve, to mi je škola bila do 80-ih godina. A nemam više živaca ostati od 19 do 7 sati ujutro, to moji mlađe kolege sada to rade, solidno zarađuju, to znam, ali nije to toliko koliko se priča, sami sebi pumpaju tu cijenu, to nije takva cijena, rekao je za InMagazin. 

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Ključne riječi

Komentara 10

NE
Nenad54321
13:04 11.01.2024.

"Glazbenik kaže da su problemi sa alkoholom iza njega"....dosta pogledat ovaj video , sve jasno!

DR
dragob3
13:22 11.01.2024.

To je najveća laž da je Grdović imao problema sa alokoholom. To mu novinari i zli jezici podmeću. Koliko sam ja imao prilike vidjeti, Grdović i alkohol se odlično slažu.

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
14:21 11.01.2024.

Nedaj se Grdoviću hrvatina prava i balkanska vinsko pevacka legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije