Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite 2x2 ulaznice za dugoiščekivani koncert Gibonnija u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić

Zadar: Gibonni održao koncert u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića
Sime Zelic/PIXSELL
03.07.2024.
u 09:12

Dvoje najkreativnijih osvojit će po dvije ulaznice za koncertni spektakl na jedinstvenoj pozornici! Sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje na dnu teksta u obrascu. Sretno!

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije najavljuje veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u petak 5. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat. Ulaznice po cijeni od 20,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

Nakon dvostruko rasprodane Arene Zagreb, te Arene Varaždin i zadarskog Višnjika, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta u Gupčevom kraju. 

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada. 

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 20,00 EURA.

FACEBOOK DOGAĐAJ

Dvoje najkreativnijih će osvojiti po dvije ulaznice za koncertni spektakl koji će se održati u petak 5. srpnja 2024 s početkom u 21 sat! Sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje u obrascu u nastavku.

Nagradni natječaj traje do 4. srpnja do 12 sati.

Sretne dobitnice su: 
 
Maja Šimunić
Vlatka Malinović
 
Čestitamo! 
 
 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije