Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI VAS VODI NA JUBILARNU PROSLAVU

Osvojite ulaznice za koncert Teške industrije!

Teška industrija
29.01.2024.
u 10:15

Uz Halida Bešlića, Gorana Karana, Ivana Dečaka i mnoge druge goste proslavimo pola stoljeća Teške industrije u četvrtak 1. veljače u KD Vatroslava Lisinskog

Ostalo je još tjedan dana do proslave prvih 50 godina Teške industrije. Odlična svirka je zajamčena, a uz brojne goste ovo će zasigurno biti koncert za pamćenje.

Na koncertu 1. veljače 2024. u Lisinskom uz Tešku industriju nastupit će Halid Bešlić, Goran Karan, Matija Dedić, Kristijan Rahimovski, Ivan Dečak, Nikša Bratoš i Ars Nova. Prisjetite se najvećih hitova iz pedesetogodišnje povijesti benda, kao što su "U meni jesen je", "Život je maskenbal", "Majske kiše", "Šta ti je život", "Sjenka", "A i ti me iznevjeri" i mnogi drugi. Baš kao i prije deset godina, kada je nastupila u rasprodanom Lisinskom, Teška industrija sprema pop-rock spektakl koji se ne propušta.

Kako ne bi propustili rođendansku proslavu, Večernji list nagrađuje svoje čitatelje! Za 50 godina postojanja Teške industrije, dijelimo 50 ulaznica (25x po dvije) za jubilarni koncert. Sudjelovanje u nagradnom natječaju je jednostavno, ispunite obrazac, a najbržih 25 osvaja po dvije ulaznice!

Dobitnici su:

Mladen Šenjug
Božica Novosel
Vesna Šegota
Dubravka Jolić
Ljiljana Majerić
Dubravka Zver
Renata Bajtal
Tomislav Muselinović
Klementina Krajinović
Daria Tarle
Mario Violić
Ivana Mijaljević
Ivan Huđek
Milka Maljevac
Vjekoslav Klobučar
Marija Aralica
Zorana Ivković
Marica Kranjčić
Monika Misković
Kristina Morić
Edhem Alagić
Dražen Mihaliček
Danijela Priselec
Dejan Kovačić
Katarina Nider

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije