Omiljena sapunica

Sjećate se Marisol? Opet ćemo ju gledati na HRT-u i sada s 57 godina izgleda ovako

marisol
Foto: Instagram
1/9
01.06.2021.
u 16:01

Za sve obožavatelje ove meksičke glumice stiže dobra vijest a to je da se Erika vraća na naše ekrane i to od 14. lipnja kada se na HRT-u počinja prikazivati telenovela Dajem ti život (Te doy la vida).

Ime Erika Buenfil možda vam neće puno značiti na prvu, ali ako dodamo njenom imenu ulogu Marisol svi ćemo se sjetiti glumice koja je 90-ih hrvatskoj publici postala omiljeni lik iz sapunice. Erika je u ovoj telenoveli glumila djevojku s velikim ožiljkom na licu koji je uvijek prekrivala kosom i zbog nje su svi postali zaluđeni ovom serijom koja se prikazivala 1996. godine.

- Marisol mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim od dvanaeste godine. Sjećam se da smo se na setu uvijek jako dobro zabavljali, smijali, iako je pred kamerama bilo puno više suza i vrisaka. I danas susrećem kolege iz serije i s nostalgijom se sjetimo tih godina - izjavila je nedavno u intervju 57-godišnja Erika koja je imala 32 godine u vrijeme snimanja "Marisol". Za sve obožavatelje ove meksičke glumice stiže dobra vijest a to je da se Erika vraća na naše ekrane i to od 14. lipnja kada se na HRT-u počinja prikazivati telenovela Dajem ti život (Te doy la vida). U ovoj seriji glavni lik je dječak koji se boluje od leukemije i kreće u potragu za biološkim ocem jer mu pronalazak oca može biti jedini način da spasi život. Ova serija se snimala tijekom prošle godine u vrijeme pandemije kada su vladali posebni epidemiološki uvjeti i jednu od glavnih uloga u seriji igra Erika.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Nakon uspjeha s Marisol bila je na vrhuncu karijere i tada je u njezin život ušao bivši predsjednik Meksika Ernesto Zedillo. No kad je ostala trudna, napustio ju je, a ona je tek godinama poslije priznala tko je otac njezina sina Nicolása. Zedillo pak nikada nije priznao sina i Erika je samohrana majka i zbog sina godinama je izbivala s ekrana jer se u potpunosti htjela posvetiti njemu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije