Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joe Jackson

Umro otac Michaela Jacksona

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
27.06.2018.
u 18:45

Unatoč tome što je svoju djecu nemilosrdno zlostavljao i iskorištavao, oni su odlučili sve mu oprostiti i biti uz njega do kraja.

Joe Jackson umro je u 89. godini, koji je već neko vrijeme bolovao od raka.

– Nije mu ostalo još puno vremena. Obitelj samo želi biti uz njega tijekom njegovih posljednjih dana – rekao je jučer njegov sin Jermaine. Kći Janet posvetila mu je dio govora koji je održala na dodjeli nagrade “Impact” na manifestaciji Radio Disney Music Awards.

– Majka me njegovala svojom ekstravagantnom ljubavlju, a moj nevjerojatni otac uvijek me poticao da budem najbolja što mogu biti – rekla je pjevačica nakon što je otkriveno da Joe umire.

I sam glazbeni menadžer, koji je lansirao karijere svoje djece od koje su najviše uspjeha imali Michael, Janet i La Toya, oglasio se na Twitteru i potvrdio loše prognoze.

– Vidio sam više zalazaka sunca nego što mi ih je preostalo vidjeti. Kada je vrijeme, sunce se uzdiže, a sviđalo se to nama ili ne, ono i zalazi kada je za to vrijeme – napisao je Joe uz fotografiju na kojoj gleda u suton.

Iako je prošlog tjedna navodno onemogućio članovima obitelji uvid u njegovu medicinsku dokumentaciju te čak odbio da budu uz njega, tijekom proteklih nekoliko dana sve nesuglasice su se izgladile i uz njegov bolesnički krevet bile su supruga Katherine s kojom je u braku 68 godina, djeca i unuci.

1/9
Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
21:05 27.06.2018.

Krepa stari diktator.

SC
schwertransport
19:45 27.06.2018.

Ne kuzim ko je taj uglješa Michael je bio bijelac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije