Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekvadorska ljepotica

Otišla na liposukciju da se riješi napasnog kirurga pa preminula

mis
Foto: Screenshout
1/2
13.01.2015.
u 21:26

Liposukciju je misica dobila na dar nakon što je pobijedila na lokalnom natjecanju ljepote

Smrt 19-godišnje ekvadorske misice Catherine Cando koje je preminula uslijed liposukcije uzdrmala je svijet.

Što je još šokantnije, mlada ljepotica na operaciju nije otišla svojevoljno. Naime, na nju ju je "natjerao" kirurg koji ju je neprestano zvao i nagovarao da se podvrgne operaciji. Nesretnu operaciju lijepa misica dobila je na dar nakon što je pobijedila na lokalnom izboru ljepote. Catherine je preminula na operacijskom stolu, a kirurg koji je izvodio operaciju uhićen je zbog nemara. Odvjetnik nesretne misice još uvijek istražuje okolnosti pod kojima je preminula.

Nažalost nije jedina latinoamerička ljepotica koja je smrtno stradala uslijed operacije. Prije zbog istog razloga preminule su brazilska manekenka Pamela Nascimento i brazilska misica Andressa Urach.

>>Kanye poručio Kim: Ili liposukcija ili ja!

>>Propagiranje plastične kirurgije ravno je manipulaciji

Komentara 1

LI
liliZG
10:20 14.01.2015.

liposukcija je opasna operacija i toga ljudi trebaju biti svjesni kad se upuštaju u inu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije