Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili organizatori

Otkazana dodjela glazbenih nagrada zbog situacije u Izraelu i Gazi: 'Ovo je trenutak žalosti'

Foto: Reuters
1/15
20.10.2023.
u 09:49

Svečana dodjela nagrada MTV Europe Music Awards, na kojoj su među nominiranima bili Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny i Foo Fighters, trebala se održati 5. studenoga

Dodjela nagrada MTV-a Europe Music Awards koja se trebala održati sljedeći mjesec u Parizu otkazana je, rekli su u četvrtak organizatori, navodeći kao razlog "nestalnost svjetskih događaja" u vrijeme sukoba u Izraelu i Gazi.

Svečana dodjela nagrada, na kojoj su među nominiranima bili Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny i Foo Fighters, trebala se održati 5. studenoga.

"S obzirom na nestabilnost svjetskih događaja, odlučili smo da nećemo nastaviti s dodjelom MTV EMA 2023. iz velikog opreza prema tisućama zaposlenika, članova ekipa, umjetnika, obožavatelja i partnera koji putuju iz svih krajeva svijeta kako bi sudjelovali u predstavi", rekao je u izjavi glasnogovornik.

VEZANI ČLANCI: 

"Godišnja dodjela nagrada MTV-a je globalno slavlje glazbe", kazao je, dodajući da se "ovo ne čini kao trenutak za globalno slavlje" dok se nastavlja rat u Izraelu i Gazi.

"S tisućama već izgubljenih života, trenutak je žalosti. Veselimo se što ćemo ponovno ugostiti dodjelu MTV EMA u studenom 2024."

1/30

Izrael je odgovorio na najsmrtonosniji napad u svojoj 75-godišnjoj povijesti izveden 7. listopada obećanjem da će uništiti Hamas, stavljanjem cijelog Pojasa Gaze od 2,3 milijuna ljudi pod potpunu opsadu i bombardiranjem enklave.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije