Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRE BRAUGHER

Otkriven uzrok smrti zvijezde serija 'Odjel za umorstva' i 'Brooklyn 9-9', mjesecima se borio s bolesti

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Braugher poses after winning an Emmy for outstanding lead actor in a miniseries or movie for his work on "Thief" in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/4
15.12.2023.
u 10:21

Predstavnik Anfrea Braughera otkrio je kako se glumac prijašnjih godina borio s rakom pluća. Ostat će zapamćen po ulozi televizijskog policajca, kapetana Raymonda Holta, kojeg je donosio na dramatičan, ali i smiješan način u seriji ''Brooklyn Nine-Nine''

Otkriven je uzrok smrti Andre Braughera, zvijezde serija "Odjel za umorstva" i "Brooklyn 9-9", koji je preminuo u ponedjeljak u 62. godini života. Kako je za Page Six potvrdio njegov agent, Braugher se posljednjih mjeseci borio s rakom pluća. 

Podsjetimo, Andre će ostati zapamćen po ulozi televizijskog policajca, kapetana Raymonda Holta, kojeg je donosio na dramatičan, ali i smiješan način u seriji ''Brooklyn Nine-Nine''. Prije toga ovu ulogu igrao je i u seriji ''Odjel za ubojstva'', gdje je glumio detektiva Franka Pembletona u Baltimoreu. Upravo mu je ta serija donijela slavu i prvu nagradu Emmy, a potom i niz drugih uloga. Drugi Emmy osvojio je 2006. za miniseriju ''Lopov'', a ukupno je osvojio još 11 nominacija za niz drugih uloga.

Osim toga, glumca će mnogi pamtiti po drugim policijskim serijama, ali i po njegovim ulogama u filmovima te je imao i svoju seriju imena ''Gideon's Crossing'' u kojoj je igrao briljantnog onkologa koji je podučavao mlađe kolege.

VEZANI ČLANCI: 

Njegov glumački partner u seriji ''Brooklyn Nine-Nine'' Terry Crews oglasio se o smrti Braughera na Instagramu.

"Ne mogu vjerovati da si otišao. Bila mi je čast poznavati te, smijati se s s tobom i dijeliti osam godina s tobom i gledati tvoj nezamjenjivi talent. Ovo boli. Prerano si nas napustio", napisao je.

Glumac se posebno isticao svojim dubokim glasom i pojavnošću, a nije ranije govorio o svojoj bolesti. Osim toga, nakon uspješnice  "Brooklyn Nine-Nine" glumac je tražio nove projekte. Tako je ranije dobio glavnu ulogu u Netflixovu ostvarenju "The White House", a zbog štrajka u Hollywoodu na pauzi je bio i njegov rad na seriji "The Residence" čiju produkciju potpisuje slavna Shonda Rhimes.

Dodajmo da je glumac bio u braku s glumicom Ami Brabson koja se također pojavila u seriji "Odjel za ubojstva", a zajedno su imali tri sina: Michaela, Isaiaha i Johna Wesleya. 

VIDEO: Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije