PROSLAVILA 52. ROĐENDAN

Ova holivudska ljepotica priznala je da se ne pere i živi kao zvijer: 'Izgled mi je zadnja stvar...'

Foto: Profimedia
1/6
31.08.2024.
u 21:00

Nakon proboja u 90-tima, zgodna plavuša godinama je izbivala iz javnog života da bi prije dvije godine u BBC-jevom podcastu najavila povratak, ali i pričala o osobnim navikama koje je stekla nakon odlaska iz filmske industrije.

Jedna od najpoznatijih plavuša među glumicama, Amerikanka Cameron Diaz, jučer je proslavila 52. rođendan. Vrckava Diaz žarila je i palila Hollywoodom 90-ih i početkom 2000-ih godina, a onda se naprasno povukla sa scene. Posljednju ulogu odigrala je 2014. godine u filmu 'Annie' kojeg kritika nije mazila, pa se razlog njenog povlačenja tražio u potrebi za odmorom i fokusom na privatni život. I doista, Cameron se posljednjih godina posvetila sebi i svom posebnom hobiju - vinarstvu, a početkom 2020. je sa suprugom, glazbenikom Benjijem Maddenom, preko surogat majke dobila prvo dijete, kćerkicu Raddix. U ožujku ove godine postali su roditelji sina Cardinala.

Cameron se prije nešto više od dvije godine ipak javno otvorila o životu nakon napuštanja Hollywooda. U BBC-jevom podcastu Rule Breakers govorila je o vlastitoj percepciji ljepote, kao i tome što ju je 'otjeralo' iz filmske industrije. Zanimljivo, glumica je priznala da joj u ovoj fazi života izgled nije prioritet: - Ne moram više brinuti o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao zvijer, ne perem se - iznenađujuće je započela izlaganje seksepilna Diaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

- Imam milijun kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mjesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li djelovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled - povjerila se glumica u podcastu. 

Kako tvrdi, odlazak iz Hollywooda za nju se naposljetku ispostavio kao najbolji potez, iako je svojevremeno odbila unosne filmske ponude: - Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Dopustila sam da me tretiraju kao objekt - navela je razlog povlačenja Diaz.

VEZANI ČLANCI:

Inače, nakon što su dobili drugo dijete, Cameron i njezin suprug Benji na Instagramu su objavili sljedeću poruku: - Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje svog sina Cardinala Maddena. Svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti djece nećemo objavljivati nikakve slike, ali on je stvarno sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno - napisali su.

Podsjetimo, Diaz je u novoj emisiji kolegice Gwyneth Paltrow otkrila je da se nada da će živjeti do 110. godine. - Cijeli koncept starenja za mene se potpuno promijenio u posljednjih deset godina, a pogotovo otkako sam dobila Raddix - kazala je Diaz koja se prije deset godina povukla iz svijeta glume.

GALERIJA: Glumica Cameron Diaz u 52. godini dobila sina! Otkrila neobično ime i kako se osjeća

1/21

Kako kaže, dolazak kćeri i majčinstvo ispunjenje su njezinih snova: -  Otvorena sam za sve što me čeka i jako uzbuđena. Mislim da imam još 50-60 godina. Želim doživjeti 110 godina jer imam tako malo dijete. Smatram da proživite najbolje trenutke s roditeljima kada ste u 40-ima. Tek tada ih zapravo cijenite i shvatite što su vam sve pružili. Zato bih htjela biti uz nju kada moja kći bude u 40-ima - rekla je Diaz i dodala kako je njena obitelj poznata po dobroj genetici. 

- Moja je baka trčala poljima doline San Fernando s hranom za kokoši i zečeve u 72. godini. Mislim da sam naslijedila nešto od nje. Isto tako mislim da je način na koji živiš, kako se brineš o svojem tijelu izuzetno bitan - rekla je Cameron Diaz. 

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije