Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se proslavila

Ova pjesma skupila je samo 15 bodova i završila na posljednjem mjestu na Dori

Opatija: Mia Dimšić ovogodišnja je pobjednica Dore
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
20.02.2022.
u 12:36

Naime, pjevačica je nakon zbroja glasova žirija imala samo 3 boda, dok je dobila 12 bodova od publike, pa je na kraju natjecanja završila na posljednjem mjestu sa samo 15 bodova.

Opuštena i nasmijana glumica Mila Elegović jučer je prvi put nastupila na Dori u ulozi natjecatelja. Mila je isto tako pjevala prva po redu, no njena pjesma Ljubav nije previše zaintrigirala ni publiku ni žiri. 

Naime, pjevačica je nakon zbroja glasova žirija imala samo 3 boda, dok je dobila 12 bodova od publike, pa je na kraju natjecanja završila na posljednjem mjestu sa samo 15 bodova

 

Osim Mile nisu se previše proslavili ni Roko Vušković čija pjesma je sa 17 bodova završio na 13 mjestu, a ni Jessa, koja je završila na 12. mjestu s istim brojem bodova kao i Roko, samo dva više od Mile. 

Mila nam je još u ožujku prošle godine otkrila kako se odlučila više posvetiti glazbi. 

"Izdala sam na početku korone Ćilibar za sam htjela snimati i spot i onda je sve stalo i snimila sam pjesmu za Božić ‘”Božić je, nisi sam” na koju sam jako ponosna. U listopadu su mi javili da moj “Ćilibar” žele staviti i u seriju u potpuno drugom kontekstu žene koja ne zna pjevati, a trudi se svim silama da pjeva i onda sam shvatila koliko je u glazbi sve čudesno i kako ne znate za koga sve stvarate i “Ćilibar” je našao svoj ludi i potpuno drugačiji život u seriji i to je jedna zanimljiva stvar" kazala je. 

VIDEO Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše

 

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sargu123
12:48 20.02.2022.

Nije bilo boljih i lošijih. Svi su bili katastrofa, totalno negdedljivo i nepamtljivo. Ne ponovilo se!

KU
kuramela
13:50 20.02.2022.

Prvi dio pjesme je razlomljen i iritantan, refren je ugodan ali je iz Gibonijeve pjesme.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:46 20.02.2022.

Glumica se još jednom osramotila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije