Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska obitelj

Ovaj rođendan princa Louisa je sasvim drugačiji: Majka mu se bori s teškom bolesti

Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/14
24.04.2024.
u 21:00

Princ Louis proslavio je svoj šesti rođendan, a i ove godine Kate Middleton fotografirala ga je za društvenu mrežu Instagram. Ipak, malo kasnije su objavili fotografiju nego inače, a još se ne zna je li Kate ispekla tortu i kolače za svog najmlađeg sina.

Princ Louis, najmlađi sin princa Williama i njegove supruge, princeze od Walesa, jučer 23. travnja proslavio je šesti rođendan. Tim je povodom palača ponovno u centru pažnje, a posebno u svijetlu činjenice da se Kate Middleton liječi od zloćudne bolesti koja joj je, kako je sama priopćila javnosti dijagnosticirana nakon operacije abdomena u londonskoj klinici, kojoj se podvrgnula početkom godine.

Tim su povodom na društvenoj mreži Instagram, kao i dosad svoj svojoj djeci čestitali na službenom profilu rođendan. Dosad je, naime, princeza od Walesa povodom svakog rođendana svoje djece na Instagramu objavljivala njihove portrete koje je sama snimila, ali su se mnogi zapitali hoće li Kate ostati vjerna i u trenutku dok se bori sa zloćudnom bolesti koja joj je dijagnosticirana nakon što je završila u bolnici na operaciji abdomena. 

Princ Louis rođen je 23. travnja 2018., a njegov novi portret koji je potpisala njegova mama na Instagram profilu prinčevskog para objavljen je tek u jedan sat poslijepodne po srednjoeuropskom vremenu. Je li ga snimila u posljednji trenutak ili je "zakašnjelom objavom" Kensingtonska palača tako željela privući dodatnu pozornost zasad nije poznato, kao ni to hoće li mali Louis na rođendanskoj proslavi puhati svjećice na torti koju mu je ispekla mama. Kate Middleton svojoj djeci tradicionalno sama peče rođendansku tortu i kolače, jer to smatra svojom majčinskom dužnosti.

 

1/19

VEZANI ČLANCI:

 

 

"Obožavam pripremati kolače i torte, a uvjerena sam da mi je majčinska dužnost djeci ispeći rođendansku tortu. Za mene to nije samo dužnost, nego i veliko zadovoljstvo, što se ponekad otegne dugo u noć, jer ne želim da mi se klinci motaju po kuhinji dok im pripremam iznenađenje za njihov dan", ispričala je princeza od Walesa u razgovoru za BBC.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije