anamarija asanović

Ovako je izgledala svadba kćeri bivšeg vatrenog: Slavilo se kod Graše, a među gostima je bila i poznata pjevačica

Foto: Instagram
1/20
12.10.2024.
u 12:56

Proslava vjenčanja održala se u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, kojega svi i dalje zovu "restoran kod Graše", iako već neko vrijeme nije u vlasništvu Zorana Graše, oca popularnog splitskog glazbenika.

Kći nogometnog asa Aljoše Asanovića - Anamarija Asanović jučer je izgovorila sudbonosno "da" zadarskom ugostitelju Ivanu Karačiću. Vijest je to koja je jučer obišla medije, a sada se otkrilo i više o ovom vjenčanju. Anamarija je svadbu priredila samo mjesec dana nakon svog brata Antonija, a i poslije samo godinu dana veze. Par se vjenčao u Splitu, a Slobodna Dalmacija doznaje da je među uzvanicima bila i Doris Dragović. Proslava vjenčanja održala se u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, kojega svi i dalje zovu "restoran kod Graše", iako već neko vrijeme nije u vlasništvu Zorana Graše, oca popularnog splitskog glazbenika.

Anamarija je zablistala u vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je podigla u punđu s koje je padao prekrasan veo, a mladoženja je bio u maslinastom odijelu i bijeloj košulji.

Zadarski ugostitelj Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio. ''Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru'', dodala je. ''Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme'', rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Otkako je prije šest godina prekinula vezu s  jedriličarem Marinom Siriščevićem s kojim ima kćer Zorku, dizajnerica nije u javnosti pričala o svom ljubavnom životu. Marin je bio njezina srednjoškolska ljubav, a vezu su obnovili 2015. godine i u kolovozu iste godine otkrili su kako očekuju prinovu. Kada je njihova kći napunila dvije godine odlučili su krenuti svatko svojim putem.

Dodajmo da je dizajnerica odjeće nedavno podijelila fotografiju sa svoje djevojačke zabave na kojoj je okupila bliske prijateljice. Anamarija organizirala je svoju djevojačku zabavu samo tjedan dana nakon što se njezin brat Antonio u Zadru vjenčao s Josipom Skoblar u Zadru, što znači da je obitelj Asanović ove godine imala dva divna slavlja. 

GALERIJA Pogledajte kako se Matina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije