LJUBAV

Ovog vikenda omiljena glumica iz komedija u bračnu luku ulazi sa ženom!

Foto: Instagram
1/15
28.09.2024.
u 18:00

Rebel Wilson ovog vikenda vjenčat će se s partnericom Ramonom Agrumom u Sardiniji.

Hollywoodska glumica Rebel Wilson ovoga će mjeseca izgovoriti sudbonosno ''da''. Glumica i njena partnerica Ramona Agruma bajkovito vjenčanje planiraju već neko vrijeme, a svoju svadbu održat će u susjedstvu, točnije u Sardiniji. Britanski Daily Mail piše kako će se vjenčanje održati već ovog vikenda, a zavjete će izgovoriti pred obitelji i najbližim prijateljima. - Rebel je jako uzbuđena što se udaje za ljubav svog života, apsolutno je oduševljena - kazao je izvor blizak glumici za spomenuti medij. 

Vjenčanje se, naime, trebalo održati iduće godine, no Wilson je pomaknula datum i odlučila sa svojom partnericom da je ovaj vikend najbolja opcija. - Rebel ne želi više čekati, sretna je što će se udati ovaj mjesec jer je jako zaljubljena - dodao je izvor. 

Podsjetimo, Rebel je zaprosila Ramonu u Disneylandu 2023. godine, ispred kultnog dvorca, a sretnu vijest objavila je na svojem Instagram profilu. Isto tako, Rebel je sve iznenadila kada je početkom 2022. godine na društvenoj mreži otkrila da ima djevojku. - Mislila sam da tražim Disneyjeva princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza - napisala je tada simpatična glumica. 

FOTO Rebel Wilson zbog incidenta na setu završila krvava: 'Tri šava i u bolnici'

1/10

VEZANI ČLANCI:

S pravnicom i modnom poduzetnicom u međuvremenu je dobila i kćerkicu Royce Lillian, koju im je rodila surogat majka. Poznato je i da je Rebel godinama i sama pokušavala biti majka, ali ju je višak kilograma s kojim se dugo borila u tome sprječavao. Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona tijekom 2020. godini izgubila više od 35 kilograma i promijenila svoje životne navike.

VIDEO U 89. godini preminula je glumica Maggie Smith

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije