Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Feminemka

Pamela Ramljak ispričala je zašto je sebi morala dati 500 injekcija i s čime se borila s 20 godina

Zagreb: Pjeva?ica Pamela Ramljak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
30.04.2023.
u 19:00

Rekla je kako je redovita kada su sistematski pregledi u pitanju i nema strah od liječnika

Članica grupe Feminema Pamela Ramljak nema strah od liječnika i redovito ide na sistematske preglede, a kaže kako bi mogla davati i injekcije drugima jer je tijekom trudnoće stekla praksu s tim kada je sam sebi dala 500 injekcija, a objasnila je i zašto je to morala raditi.

- Kad sam trudna imam sklonost trombofiliji, zbog jednog genetskog faktora. U biti se zove faktor 2 i onda mi se gruša krv brže. Kad nisam trudna jako je mali taj postotak da će mi se nešto dogoditi. Ne smijem pušiti, ne smijem biti pretila. Kad sam trudna pojačava se taj postupak - faktor 2, i da ne bi bilo nešto s bebicom i sa mnom, onda sam si morala davati svaki dan od šestog tjedna pa do šest tjedana iza poroda injekcije - ispričala je Pamela gostujući u emisiji "Zdravlje na kvadrat".

Rekla je kako je redovita kada su sistematski pregledi u pitanju i nema strah od liječnika. Pričala je otvoreno i o tome kako je control freak te sluti kako ima i opsesivno kompulzivni poremećaj. - Mislim da imam malo opsesivno kompulzivni poremećaj. U dvadesetima sam se borila s anksioznošću i ostalo mi je to da ne mogu leći u krevet, ići spavati ako nije sve tip top - iskreno je rekla pjevačica.

Pohvalila je kulinarske vještine svog supruga i priznala kako ona i nije baš neka kuharica i priprema obroke svom sinu i kćeri, ali suprug puno više uživa u kuhanju pa mu taj posao Pamela rado prepusti. Fit liniju ne održava odlascima u teretanu, po tom pitanju zahvalna je genetici, ali i pazi što jede.

- To znači da jako pazim što jedem. Ono što ja volim kuhati, nije da ne znam kuhati, jer to što ja kuham ne jedu baš svi. Volim soju, alge, gljive. Jako volim japansku podlogu kuhinje i mogla bih svaki dan jesti samo povrće, i tu i tamo voće - ispričala je i dodala kako se meso ne nalazi često na njezinom jelovniku. 

-  Jedino što volim od mesa je špek. Volim ga, ali ga ne jedem prečesto. A ovo drugo slabo jedem, pogotovo janjetinu i junetinu. Teletina još i nekako. Ovo mlado meso mogu. Piletinu također, ali ovo sve jače, nisam taj tip. Nikad nisam bila na dijeti. Nemam problema s linijom. - veli Pamela koja ni tijekom trudnoće nije dobila puno kilograma. Tako je u prvoj trudnoći dobila osam kilograma, a u drugoj trudnoći sedam kilograma. 

VIDEO Marija Šerifović: 'Punih 20 godina posjećujem psihoterapeuta'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije