Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Iz showa ispali Ivan Pažanin i ZSA ZSA, ponosni tata Rade Šerbedžija pratio kćer Luciju iz publike

Foto: HRT screenshot
1/11
29.04.2023.
u 21:59

Međutim, večerašnju emisiju napustili su Ivan Pažanin i ZSA ZSA , dok su tri para prošla dalje, te će se u finalu boriti za pobjedu, a njih čine: Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Davor Jurkotić i Gina Damjanović te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

Ove subote od 20:15 sati na Prvom programu Hrvatske televizije počela je još jedna epizoda showa "Zvijezde pjevaju", a u večerašnjoj emisiji bilo je samo četiri para koji se bore za titulu najboljeg u dvanaestoj sezoni showa i prolazak dalje.

Međutim, večerašnju emisiju napustili su Ivan Pažanin i ZSA ZSA , dok su tri para prošla dalje, te će se u finalu boriti za pobjedu, a njih čine: Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Davor Jurkotić i Gina Damjanović te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. 
U žiriju su i ovaj put sjedili Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek-Battifiaca.

Emisiju su započele Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević koje su pjevale  'Yes, Sir, I Can Boogie' dua Baccara. Glumac Rade Šerbedžija, Lucijin tata pratio je ponosno svoju kći iz publike, a tamo su bili i drugi članovi obitelji.

Foto: Dario Njavro/HRT

 - Vi ste izgledale kao ogromne disko kugle - izjavio je Battifiaca. Danijela je kazala kako su imale sve što treba imati jedan nastup.  Osvojile su bodova 26.
Nakon njih su na pozornicu stigli Davor Jurkotić i Gina Damjanović. Otpjevali su pjesmu 'Ljubav' pjevača Sergeja Ćetkovića.

Foto: Dario Njavro/HRT

Davor je otkrio kako ga iz publike prati supruga Vera. 
Marko Tolja kazao je kako je zahtjevna pjesma, te da je Jurkotić bio dosta emotivan iako mu je u početku to nedostajalo. Mario je rekao kako mu je nekada pjevao takve pjesme, ali i da je ugodno iznenađen kako je komičar otpjevao ovu pjesmu. Dobili su 25 bodova. 

Poslije Davora i Gine nastupili su Ivan Pažanin i Zsa Zsa. Pjevali su pjesmu 'Neprilagođen' Jure Stublića. Danijela je Ivanu rekla kako već nekoliko emisija pogrešno pjeva tekst. 

Foto: Dario Njavro/HRT

- U ovoj sezoni je puno ljudi bacilo televizor kroz prozor kad si ti zapjevao - izjavio je Tolja, no dodao je da je Pažanin zabavan. Osvojili su 18 bodova.
Lovro Juraga i Vjeko Ključarić nastupili su iza njih. Izveli su  hip hop pjesmu Dječaka 'Lovrinac'. 

- Za one koji nisu iz Splita, to je o groblju. Dečki, jako je teško toliko skakati iz žanra u žanr. Sad ste u sasvim jednom drukčijem žanru jako dominirali, izgovarali ste te riječi dosta jasno. Bravo - kazao je Mario. Dobili su 28 bodova od žirija. 
Na pozornicu su se ponovno vratile Lucija i Ivanka. Pjevale su pjesmu Miše Kovača 'Ti si pjesma moje duše'. Dobile su 27 bodova.

Za drugi nastup Davor i Gina iza njih su odabrali pjesmu 'Va Opatije' Daniela Načinovića. I oni su dobili 27 bodova. Ivan i Zsa Zsa odrepali su 'No sikiriki' Ede Maajke. Osvojili su 22 boda. Lovro i Vjeko za drugi su nastup odabrali pjesmu 'Mačka' grupe Fit. Žiri im je udijelio 28 bodova. 

Foto: Dario Njavro/HRT

 Na red je iza toga  došao i prvi duel s pjesmom 'Pet' grupe Divas borili su se  Davor i Gina te Ivan i Zsa Zsa.  Drugi duel izvodili su Lovro i Vjeko s Lucijom i Ivankom, a pjevaju pjesmu 'Nek ti bude kao meni'  Nine Badrić. Žiri je bod dao Gini i Davoru, te Lovri i Vjeku. 

VIDEO Boris Novković: 'Tamara je stvarna osoba, a tu pjesmu zamalo nisam snimio'

 

Ključne riječi

Komentara 3

NI
Nipos66
17:13 30.04.2023.

Finale na Brijunima....

DU
Deleted user
00:01 30.04.2023.

Ne poznajem većinu "zvijezda", ne poznajem većinu pjesama,ne poznajem većinu mentora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije