Salmu Hayek

Paparazzi uhvatili glumicu kako uživa na jahti sa suprugom i kćeri, oduševila je linijom u bikiniju

Foto: profimedia
1/10
18.08.2023.
u 18:45

Salma i suprug François u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju 16-godišnju kćer

Glumica Salma Hayek (56) snimljena je na jahti u meksičkom Los Cabosu gdje uživa na odmoru sa suprugom, milijarderom François-Henrijem Pinaultom, i njihovom kćeri Valentinom. Paparazzi su je uhvatili kako uživa u kupanju u plavo-bijelom bikiniju i bez šminke, a pokazala je zavidnu i atraktivnu figuru. 

Podsjetimo, Salma i suprug François u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju 16-godišnju kćer Valentinu Pinault. Francuski biznismen ima još i troje djece iz prethodnih veza: kćer Mathilde i sina Françoisa, oboje iz braka s Dorothée Lepère, te sina Augustina s manekenkom Lindom Evangelistom.

Foto: profimedia

Inače, u podcastu 'Sredinom' arhitekt Amer Tanović pričao je o svom poslu i klijentima za koje  je radio u Americi, pa je otkrio i kako su na tom popisu bila i neka poznata imena poput Madonne i Marthe Stewart.  Otkrio je i jednu zanimljivu informaciju kako gradi kuću za jednu hollywoodsku glumicu i to na jednom otoku u Hrvatskoj. Riječ je o Salmi Hayek koju je Lijepa naša očito očarala dok je u Istri snimala film "Čuvaj me s leđa", a kada je prihvatio ovaj projekt Tanović nije bio svjestan kako ga je angažirala slavna glumica. 

VEZANI ČLANCI

 

-  Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su - ispričao je Amer u podcastu. Istaknuo je kako je Salma jako ljubazna osoba i suradnja s njom je ugodna, a nije otkrio na kojem našem otoku glumica gradi kuću i tek je natuknuo kako se radi o otoku na kojem joj ne trebaju tjelohranitelji, i nitko je ne fotografira i može u miru šetati i uživati. 

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije