Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILVIJA I MISLAV

Par iz 'Života na vagi' ne odvaja se jedan od drugog: 'Ovo mi je prva veza u životu'

Život na vagi
Foto: RTL Screenshot
1/18
24.10.2023.
u 17:50

U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno", rekla je Silvija.

 Silvija Temšić i Mislav Vlašić na prošlom su vaganju u showu 'Život je na vagi'  otkrili kako su zaljubljeni. Ovacije su se dogodile sa svih strana, a oboje smatraju kako će im ovo donijeti mnogo dobroga u showu.

"U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno", rekla je Silvija. Mislav je jednako oduševljen time. 

"Sa Silvijom mi je prva prava veza i ona je prva prava djevojka. Lakše mi pada sve jer imam takvu osobu u kući. Lakše mi se priviknuti", rekao je. 

Trenutačno se oboje bore u različitim parovima - Mislav s Jurom, a Silvija s Ninom.

"Primijetila sam da, otkad se natječeš s Jurom, da ti ide bolje. Još malo i ozdravit će i to rame", rekla mu je. "Puno mi znači njezina podrška". zaključio je Mislav.

VEZANI ČLANCI: 

Mislav je dodao i da već planiraju zajednički život, te da će se Silvija preseliti kod njega u Zagreb. Osvrnuli su se i na druge kandidate. 

- Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu - rekla je Silvija i dodala: Edo je shvatio tek malo kasnije, odnosno netko mu je šapnuo. Mislio je da će nam to odmoći, da će nas to omesti. No, smatram da neće.

Život na vagi
1/17

Zaljubljeni kandidati rekli su kako su jedno drugom veliki oslonac. Podsjetimo u emisiji smo vidjeli kako Silviju muči išijas pa zbog toga nije mogla odraditi treninge onako kako je htjela, no i dalje ima osmijeh na licu, a Marijana je pokušavala doznati zašto dok su se svi ostali smijuljili. „Kako bih to opisala, Mislav i ja smo zaljubljeni“, priznala je kroz smijeh, a Vlašić dodao da je sretan. Silvija je na posljednjem vaganju imala 118,7 kilograma, izgubila je 1,3 kilograma, što je 1,1% tjelesne mase. 

Na red je došao Mislav Vlašić kojeg je Marijana odmah ispitivala o ljubavi sa Silvijom, a on se samo smješkao. U ovom ciklusu rekao je kako je najviše koristio bicikl i hodao, a potom je stao na vagu. Prošli put imao je 198,6 kilograma, izgubio je 2,8 kilograma, što je 1,4% tjelesne mase.

VIDEO: Ella Dvornik na sudu: Bivši muž Charles je tuži zbog kuće u Balama 

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
19:30 24.10.2023.

Kako to oni ...mislim...kako se druže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije