Nepromišljeno

Paris Hilton s jahte je salutirala poput Hitlera

paris07
Foto: Pixsell
1/4
27.07.2010.
u 16:09

Na palubi broda kojim obilazi Azurnu obalu 29-godišnjakinja je jednu ruku podigla u zrak, a drugom je “nacrtala” brčiće.

Bogata nasljednica Paris Hilton ponovno je šokirala javnost. Na palubi jahte kojom se u društvu svog novog dečka Taeka Jhoa Lowa vozika uz Azurnu obalu, nazočne je pozdravila nacističkim pozdravom.

S kapom na glavi, jednom rukom u zraku, a drugom ispod nosa nepromišljena Paris salutirala je poput diktatora Adolfa Hitlera. Ne mareći za to tko je pritom gleda, upala je u objektiv lokalnog paparazza pa su slike 29-godišnjakinje u “Heil Hitler” pozi za tren oka obišle cijeli svijet. Ne bi li joj osvjetlala obraz, njezina glasnogovornica ubrzo se oglasila u MailOnlineu.

– Paris nije salutirala, Paris je plesala. S rukom u zraku, kako to ona uvijek i čini, zabavljala se ne razmišljajući tko je promatra. U trenutku kad ju je fotograf ulovio drugom se rukom počešala ispod nosa. Sve je krivo shvaćeno – obrazloženje je koje je medijima ponudila glasnogovornica i tako izazvala salve smijeha. Jer zaista nije teško shvatiti da se Paris nije počešala – ni slučajno, a ni zbog uvrede Francuza kojima je javno pokazivanje bilo kakvog ostatka nacističkog režima potpuno neprihvatljivo.

No, nije ona jedina koja na bilo koji način koketira sa zloglasnim režimom. Naime, u Neverlandu, domu pokojnog Michaela Jacksona ovog tjedna pronađeni su tajni, nacistički dokumenti. U intrigantnoj kolekciji kralja popa našli su se i filmski naslovi – Čista krv, Hitlerova djeca i Oaza zombija. Stručnjaci koji su se pozabavili Jacksonovom čudnom ostavštinom i kazali da Michael nije bio zagriženi nacist, nego se na Hitlera “palio” zbog ljubavi prema vojničkim odorama – što nije nimalo uvjerljivo!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:26 27.07.2010.

Paris sad te jos vise volim,pussaaaa

OB
-obrisani-
17:21 27.07.2010.

Prava puca! Pusa!

CA
Canada072010
05:21 28.07.2010.

Pa to je dobro ak je digla ruku. Obicno citamo da dize noge (obadvije) kada se pozdravlja, tako da ovo dizanje ruku predstavlja, za nju barem, evoluciju. Kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije