brak na prvu

Parovi vrlo otvoreno kritiziraju Miljanu i Marka: 'Volimo da je sva pažnja usmjerena prema nama'

Foto: RTL
1/10
23.02.2023.
u 16:30

Večer će krenuti u opuštenom tonu, no atmosfera će se vrlo brzo promijeniti. Kandidati će pokušati ležerno započeti razgovarati s Markom A. koji će biti raspoložen za podbadanja, a neke će kandidate odlučiti posve ignorirati. Uz to, jedna će naizgled bezazlena tema posebno potaknuti trzavice za stolom.

Kandidati se pripremaju za novu zajedničku večeru. I dok se jedni vesele, Lorena je dosta skeptična oko susreta jer predosjeća da će se dogoditi neka drama, no ističe da ne želi unaprijed paničariti. Kandidati jedva čekaju bolje upoznati najnoviji bračni par, a u jedno su uvjereni – zvijezda večeri na ovaj ili onaj način bit će Miljana.

''Volimo da je sva pažnja usmjerena prema nama, da šokiramo publiku'', zadovoljna će biti Miljana prije susreta i priznati da ju nije briga za tuđa mišljenja, a njezin će modni odabir za tu priliku neke prilično neugodno iznenaditi.Večer će krenuti u opuštenom tonu, no atmosfera će se vrlo brzo promijeniti. Kandidati će pokušati ležerno započeti razgovarati s Markom A. koji će biti raspoložen za podbadanja, a neke će kandidate odlučiti posve ignorirati. Uz to, jedna će naizgled bezazlena tema posebno potaknuti trzavice za stolom.Stari parovi vrlo će otvoreno kritizirati Miljanu i Marka čim ovi napuste stol, a i njih će dvoje iskoristiti trenutak nasamo da izravno kažu tko im se od ekipe sviđa, a tko ne.

''Što god da su oni imali, mi smo to promijenili. Ako je to bila harmonija, mi smo je uzburkali. Prilično smo preuzeli pažnju'', zaključit je Marko A.Kako će proteći večer, tko će se naći na ''crnoj listi'' novog para i tko će predvoditi u ogovaranju, glerdatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

Podsjetimo, u jučerašnjoj je epizodi Manuela i Tihomir nastavili su razgovarati što ih sve muči u njihovu odnosu. Tihomir smatra da on i Manuela vode dosta različite živote izvan eksperimenta. „Ona ima viška energije, što i pokazuje, a kad bih ja bio takav - ili bismo imali super život ili apsolutno naporan život tako da se povučem i prepustim joj inicijativu“, rekao je Tihomir, a Manuela je i dalje ponavljala kako bi voljela da pokaže tu svoju mušku stranu. „Glavni je problem što su zapeli na prijateljstvu“, rekla je Nelly i objasnila kako je Tihomir taj koji koči njihov odnos, odnosno, ne želi od Manuele ništa više od prijateljstva.
Marko A. je poklonio Miljani prostirku za jogu, što se njoj jako svidjelo jer stalno pokazuje znakove pažnje. Marko A. objašnjavao je kako funkcionira joga, no Miljana se nije mogla umiriti i slušati dok su Hedviga i Zoran bili oduševljeni. „Nisam se mogla uživjeti, ali sam uživala u tome što on ima priliku da pokaže to svoje pred drugim parom, što je njima godilo i mislim da je Marko zbog toga sigurno sretan“, rekla je Miljana, a njezin suprug se nije naljutio jer smatra da je ona jednostavno takva.
Marko i Andrea odlučili su snimiti duet i odabrali su Colonijinu pjesmu 'Ljubavnici' koju su preimenovali u 'Supružnici'. Iako je to nešto što su oboje željeli napraviti, Andrei je bilo neugodno pjevati pred svima. Odlično su se zabavljali, Marko je bio jako uživljen u pjevanje, a Andrea nije mogla se prestati smijati. „Svaki naš zajednički zadatak meni bude baš super“, rekao je Marko.

Zoran je odlučio popričati nasamo s Markom A. koji je zadovoljan Miljanom. Također, Hedviga je popričala s Miljanom koja je priznala da su stručnjaci obavili dobar posao. „Zasad je sve u redu, ništa me ne nervira“, dodala je Miljana, Hedviga se složila s njom kako je to vrlo važno. Marko A. priznao je Zoranu da kod njih ne postoji kemija u smislu fizičke privlačnosti. „Zanimljivo je, inspirativno i stalno otkrivam nešto tako da mi nimalo nije dosadno s njom, čak na trenutke bude kaotično i dinamično, ali sve je bolje nego da nema ničega“, zaključio je Marko A. Hedviga je rekla i da vjeruje kako će se oni dobro uklopiti u njihovu grupu, no Miljana nije tako mislila pa je komentirala: „Imam taj osjećaj da su oni svi željni novog mesa, da nas čekaju kao vukovi u šumi. Vjerojatno sve jedni o drugima sve ispitali, sve znaju i sad smo im mi interesantni, a ja ću se na to pripremiti.“

Lorena je odlučila Stefanu proricati budućnost uz svijeće i tarot. Prva karta prorekla je kako Stefan voli piti. „Pijem, ali to definitivno nije kata koja bi me najviše opisivala“, komentirao je Stefan. Sljedeće karte su se odnosile na njihov odnos koji, sudeći prema kartama, cvjeta. Lorena je nastavila s proricanjem budućnosti, a sada ju je zanimala sutrašnja večera. Karta je otkrila da će netko plakati, a oni nisu ni sumnjali da sutra neće biti neke drame. Također, izvukla je kartu kojom pretpostavljaju da će sutra netko pričati gluposti, a misle da će to biti novi par. „Mogao bi biti neki konflikt na večeri“, složio se Stefan s Lorenom.
Kako je Tihomir izgubio okladu od Manuele, morao je obrijati bradu zato što ona ne voli bradate dečke. „Ne mogu vjerovati, sam sebe ne prepoznajem“, rekao je Tihomir i pozdravio mamu jer je znao da će biti sretna zbog toga. Nije mu bilo svejedno zato što se nije mogao sjetiti kad je posljednji put bio obrijan. Ostatak večeri parovi su proveli svatko u svojoj omiljeni zabavi; neki su gledali filmove, neki bili na večeri, a neki u izlasku…

Kako jeTihomir izgubio okladu od Manuele, morao je obrijati bradu zato što ona ne voli bradate dečke. „Ne mogu vjerovati, sam sebe ne prepoznajem“, rekao je Tihomir i pozdravio mamu jer je znao da će biti sretna zbog toga. Nije mu bilo svejedno zato što se nije mogao sjetiti kad je posljednji put bio obrijan. Ostatak večeri parovi su proveli svatko u svojoj omiljeni zabavi; neki su gledali filmove, neki bili na večeri, a neki u izlasku…

VIDEO Istražili smo zašto norveška predstavnica stoji bolje od Leta 3 na kladionicama

 

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
17:18 23.02.2023.

Strava, volio bih upoznati nekog tko to prati! Je li završio osnovnu školu, tušira li se, kopa li nos u javnosti, zna li baratati vilicom i nožem, pere li zube redovito…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije