Uživaju na jahti

Partijaneri Abbey i Peter Crouch na Ibizi proslavili godišnjicu

abbey i peter
Twitter
03.07.2013.
u 16:40

Abbey Crouch objavila je na Twitteru fotografiju na kojoj je očito koliko se njezin suprug Peter i ona dobro zabavljaju na odmoru.

Manekenka Abbey Crouch proslavila je sa suprugom Peterom drugu godišnjicu braka. Par je proslavio u velikom stilu, unajmili su jahtu te se zaputii na odmor prije nego nogometaš nastavi s treninzima. Posjetili su Ibizu te veselo pozirali na jahti s rukama u zraku. Fotografiju je Abbey objavila na Tiwtteru.

Lijepa manekenka slovi za jednu od najatraktivnijih WAG-sica, a i ovog puta pokazala je sjajnu liniju. Par se vjenčao 30. lipnja 2011 godine u Leicestershireu, tri mjeseca nakon što im je Abbey rodila kćerkicu Sophiju. Navodno je tada Crouch predbračnim ugovorom zaštitio svoje bogatstvo. Njihova turbulentna ljubav preživjela je sve, pa čak i njegovu prijevaru. Nakon što je saznala da je spavao s 19-godišnjom prostitutkom Monicom, Abbey je Croucha ostavial, no ubrzo mu je oprostila i objavila da je trudna.

>>Petera Croucha u nezgodnom trenutku uhvatile sigurnosne kamere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije