GLUMAC I REDATELJ

Penn se vratio u Ukrajinu nakon što je prijetio da će otopiti kipiće ako se Zelenski ne obrati na Oscarima

Sean Penn
Foto: Twitter
1/5
29.03.2022.
u 22:20

Podsjetimo, Penn je najavio kako će javno uništiti, odnosno istopiti svoje kipiće Oscara ako Akademija ne ponudi ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da se uključi i govori na dodjeli najvažnije filmske nagrade

Oskarovac Sean Penn (61) nakon 26 dana vratio se u ratom pogođenu Ukrajinu. Glumac i redatelj u Kijevu je snimao dokumentarni film o ruskom napadu, a sada je u Lavovu zbog humanitarne pomoći. Kako je objavio na svom Twitter profilu, sastao se s guvernerom oblasti Lavov Maksimom Kozitskim.

 

Podsjetimo, Penn je najavio kako će javno uništiti, odnosno istopiti svoje kipiće Oscara ako Akademija ne ponudi ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom da se uključi i govori na dodjeli najvažnije filmske nagrade. 

- Ne postoji ništa veće što bi dodjela Oscara mogla učiniti nego dati Zelenskom priliku da razgovara sa svima nama. Shvatio sam da je donesena odluka da se to ne učini. Ne komentiram je li predsjednik Zelenskij to htio ili ne- kazao je Penn.

 - Ako je Akademija odlučila da ne podrži vodstvo u Ukrajini i narod koji prima metke i bombe za nas, zajedno s ukrajinskom djecom koju pokušavaju zaštititi, onda mislim da će svi ti ljudi i svaki djelić te odluke biti najopsceniji trenutak u cijeloj povijesti Hollywooda- dodao je glumac.

Podsjetimo, Penn je dva puta osvojio Oscar za najbolju mušku ulogu - 2003. za film "Mistična rijeka" i 2008. za "Milk". 

VIDEO: Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije