Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan je

Pero iz 'Života na vagi' se pohvalio novostima na ljubavnom planu: Počelo je kao prijateljstvo...

Foto: RTL
1/6
01.01.2024.
u 16:30

Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji, ispričao je Pero o svojoj odabranici

 Natjecatelj aktualne sezone showa "Život na vagi" Pero Jukić u show je ušao sa 180,5 kilograma, a tijekom emisije je izgubio 42,4 kilograma, što je 23,5% tjelesne mase. Perin boravak u 'Životu na vagi' obilježili su brojni usponi i padovi te problemi sa zdravljem, a sada je Pero otkrio kako je u sretnoj vezi.  

- Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji. No, nikako se nismo mogli dogovoriti, a ja sam taman ušao u 'Život na vagi'. Javio sam joj se kada sam izašao. Počelo je kao prijateljstvo, a sada smo u vezi - ispričao je Pero za RTL.hr novosti iz svog ljubavnog života. Dok je bio u showu često je isticao kako njegov tempo nije lako pratiti, ali sada je pronašao osobu koja ga može pratiti, ali na korak zajedničkog suživota još se nisu odlučili. 

- Ne živimo još zajedno. Rano je još - kaže Pero koji sa svojom odabranicom nije proveo Silvestrovo i nije dočekao Novu jer je ona morala raditi.  Od finala ove sezone showa "Život na vagi" ostala su još tri dana, a Pero je i nakon izlaska iz showa pokušavao biti discipliniran te nije pretjerivao s hranom ovih blagdana i trenirao je i na Badnjak i na Staru godinu. 
- Posao, treninzi, obaveze, hrpa toga, a jako je malo slobodnog vremena. U planu mi je kupiti novu snowboard opremu. Djevojka ne voli zimske sportove, ali budemo se prilagodili - rekao je Pero, a uskoro ćemo saznati i koliko je kilograma izgubio od izlaska iz showa.

Do izbacivanja iz showa 'Život na vagi' izgubio je 42,4 kg, a nakon napuštanja showa je otkrio kako nije iznenađen izbacivanjem te otkrio kako je njegovo debljanje uopće započelo. - Nisam toliko razočaran zbog ispadanja, kada sam vidio svoj rezultat znao sam da će me kandidati napisati – ipak sam najjači, imao sam u tom trenutku drugi rezultat. Tako da sam bio potencijalni kandidat za finale i naravno da im u svim kalkulacijama smetam. Ja sam Marie cijelo vrijeme na vagi govorio da će mene izbaciti jer je ona mislila da će nju - ispričao je tada Pero.

VIDEO Udala se Sandra Perković! Otkrivamo uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije