festival 'S okusom soli'

Perpetuum Jazzile nastupa na Sustipanu!

Slavonski Brod: Otvorenje 34. Brodskog glazbenog ljeta uz nastup "Perpetuum Jazzile"
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/6
19.08.2024.
u 16:54

Perpetuum Jazzile kroz četiri desetljeća djelovanja postao je globalni fenomen, poznat po svojim izvanrednim vokalnim izvedbama i jedinstvenim obradama svjetskih hitova. Njihov bogati koncertni repertoar obuhvaća različite žanrove, uključujući jazz, pop, swing, rock, bossa novu, sambu i gospel.

Jedan od najpoznatijih vokalnih orkestara na svijetu, Perpetuum Jazzile, nastupit će 25. kolovoza na Sustipanu u Splitu. Nakon prošlogodišnje proslave 40 godina postojanja, ova legendarna slovenska a cappella skupina nastavlja svoju turneju na kojoj predstavlja novi album “Smells Like…” Perpetuum Jazzile kroz četiri desetljeća djelovanja postao je globalni fenomen, poznat po svojim izvanrednim vokalnim izvedbama i jedinstvenim obradama svjetskih hitova. Njihov bogati koncertni repertoar obuhvaća različite žanrove, uključujući jazz, pop, swing, rock, bossa novu, sambu i gospel. Na koncertu u Splitu, publika će moći uživati u njihovim izvedbama popularnih pjesama izvođača kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, i mnogih drugih glazbenih legendi.

VEZANI ČLANCI:

Posebna energija i emocija koju ova skupina donosi na pozornicu garantiraju dvosatni vatromet glazbe i strasti. Njihova glazba također sadrži ljudski beatbox, što dodatno obogaćuje iskustvo slušanja. Osnovani 1983. godine pod imenom Gaudeamus, kasnije su promijenili ime u Perpetuum Jazzile, a danas su najpopularniji vokalni orkestar na YouTubeu s više od 100 milijuna pregleda. Njihova izvedba pjesme "Africa" od Tota postala je viralna senzacija, čime su stekli međunarodnu slavu.

Perpetuum Jazzile na Sustipanu nastupa u sklopu festivala „S okusom soli“. Prvi dan festivala, 23. kolovoza, na Sustipanu će nastupiti Dire Straits Legacy, tribute bend sastavljen od bivših članova legendarnog sastava Dire Straits, dok će 24. kolovoza na istoj pozornici svirati Plavi orkestar, jedan od najvoljenijih bendova u regiji. Ulaznice za sva tri koncerta dostupne su u sustavima Eventim i Adriaticket.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije