Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je lažno?

Pet žena optuživalo ga je za seksualno zlostavljanje, ali još nikakve optužnice nisu stigle: 'A izgubio je svaki posao'

Foto: Pixsell
1/8
15.12.2022.
u 19:40

Glumac Chris Noth prošle godine susreo se s optužbama za seksualno zlostavljanje, zbog čega je izgubio mnoge poslove, među njima i ulogu u seriji "I tek tako", "The Equalizer", a i njegova reklama za Peleton je povučena. Međutim, i nakon godinu dana nije podignuta niti jedna kaznena prijava niti je pokrenut bilo kakav građanski postupak.

Prije godinu dana svijet je ostaom šokiran viješću kako je svima omiljeni "Faca" optužen za seksualno zlostavljanje. Glumca Chrisa Notha u prosincu 2021. godine samo tjedan dana nakon premijere nastavka hit serije "Seks i grad" nazvana "I tek tako", dvije žene optužile su za seksualno zlostavljanje, a priču su prvo objavili američki mediji. Ukupno pet žena reklo je kako je Noth nasrnuo na njih. U siječnju ove godine još je žena tvrdilo da je glumac poznat po tome da je izlazio u raznim barovima i pokušavao dirati žene.  Zbog svega, izgubio je mnoge poslove, među njima i ulogu u seriji "I tek tako", "The Equalizer", a i njegova reklama za Peleton je povučena. 

Međutim, i nakon godinu dana nije podignuta niti jedna kaznena prijava niti je pokrenut bilo kakav građanski postupak. Page Six piše da policija nikada nije kontaktirala glumca.

- U ovom trenutku nisam pokrenula nikakav građanski postupak protiv Chrisa Notha - potvrdila je odvjetnica Gloria Allred koja zastupa pjevačicu Lisu Gentile, a koja je tvrdila da je glumac nasrnuo na nju 2002. u njezinu stanu u New Yorku.

- Chris je izgubio svaki posao koji je dobio, ali nikada nije dobio tužbu i nikada nije podignuta kaznena prijava protiv njega. Nikakvi zahtjevi nisu riješeni. Da je jedna žena otišla na policiju, vlasti bi imale obvezu istražiti bez obzira na to što je nastupila zastara, ali nije bilo ništa. Općenito, nepostojanje policijskog izvješća ili građanske tužbe nije dokaz da su optužbe lažne. Brojni su razlozi zašto tužitelji ne podnose tužbe i ne žele podnijeti policijsku prijavu. Osim toga, prema nedavno usvojenom zakonu u New Yorku, neki bi tužitelji mogli odlučiti podnijeti tužbu u budućnosti. Nijedan tužitelj nije zakonski dužan kontaktirati policiju ili pokrenuti tužbu - rekao je holivudski insajder.

I sami glumac prošle je godine izjavio kako su sve optužbe lažne te da su susreti sa spomenutim ženama bili sporazumni.

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije