Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proširenje obitelji

Petar Ćiritović i supruga Lucija čekaju drugo dijete

Foto: Robert Gašpert
1/3
28.08.2017.
u 08:08

Glumac poznat nam iz serije "prava žena" i njegova supruga imaju petogodišnjeg sina Krstu

Glumac Petar Ćiritović i njegova supruga Lucija presretni su jer će se za nekoliko mjeseci u njihovu domu ponovno čuti plač male bebe.

– Istina je, čekamo drugo dijete – kratko je prokomentirao glumac poznat nam iz serije “Prava žena” koji prošle godine nije krio da bi želio proširiti svoju malu obitelj.

Želja će mu se uskoro ostvariti, a prije par dana prošetao je zagrebačkim centrom u društvu petogodišnjeg sina Krste i supruge koja je u drugom tromjesečju trudnoće.

Ona je pokazala koliko je lijepa trudnica, a u ovom izlasku pridružili su im se bivši tenisač Goran Ivanišević i njegova djevojka, voditeljica Nives Čanović.

Komentara 2

DO
dopizdilomi
09:07 28.08.2017.

I tako ja na skypu pričam s frendom u engleskoj, dok se emilom dopisujem sa sestričnom u Francuskoj kad vidi vraga zove ujak iz Australije, sav uzbuđen. Klokan mu pretrčao preko puta. Ja ih na to sve lijepo pozdravio i otišao u birtiju na jutarnju kavu kad tamo susjed pijan od jučer, sve redom časti jer je dobio sina.

OK
okvarbudovič
09:34 28.08.2017.

tko bi reko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije