PROMO

Petar Grašo, Miroslav Škoro, Žarko Radić i Ecija Ojdanić u Kraševoj slatkoj bajci

Kraševa slatka bajka
Foto: PR FOTO
1/7
PR
Autor
PR članak
10.12.2015.
u 12:30

Svake godine u blagdansko vrijeme Kraš se pretvara u zabavnu i veselu tvornicu sreće i smijeha za velike i male Krašoljupce. Deveta po redu, najslađa bajka na svijetu, predstava je za djecu koja vodi sve u posjet Djedu Mrazu kojeg nažalost nema kod kuće jer je već krenuo dijeliti darove. Miroslav Škoro glumi njegovog brata i njegov zadatak je paziti na vilenjake dok rade poklone za djecu. Potragu za Djedom Mrazom uljepšava svojim najvećim hitovima Petar Grašo dok na pozornici plešu svjetleći plesači.

Uz vrhunsku glumačku ekipu predvođenu Ecijom Ojdanić i Žarkom Radićem, najveći ovogodišnji glazbeni hit „Moje zlato“ te mnoštvo drugih slatkih i zanimljivih iznenađenja, veselja, zabave i smijeha s Kraševom slatkom bajkom neće nedostajati! Dođite i budite dio Kraševe slatke bajke u periodu do 20. prosinca 2015. svakim radnim danom te vikendom u poslijepodnevnim satima.

Kao i svake godine, mališani se prije predstave mogu zabaviti u slatkoj dječjoj igraonicu, dok odrasli mogu uživati u raznovrsnoj ponudi Kraševog caffe bara.

Miroslav Škoro, izvođač u predstavi, dodijelio je ključeve devete Toyote Aygo sretnoj dobitnici velike Kraševe nagrade „Kao ti“. Božica Njegač iz Klenovnika oduševljena je bila ovim predblagdanskim iznenađenjem, a uzbuđenje je bilo još veće budući da joj je ključeve dodijelio jedan od omiljenih pjevača te joj poklonio svoj novi CD kako bi u novom limenom ljubimcu mogla uživati u njegovoj glazbi.

Do kraja nagradne igre ostao je samo jedan krug, a ukoliko budete brzi i sretni možda baš vi osvojite posljednju od ukupno 10 Toyota Aygo! Dovoljno je sakupiti 5 različitih barkodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda i poslati ih na Kraševu adresu. Sljedeće izvlačenje je 22. prosinca!

Saznajte više na www.kras.hr.

Želite prijaviti greške?