NA ODUŠEVLJENJE UZVANIKA

Petar Grašo na svadbi otkrio spol bebe koju čeka s Hanom

Split: Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
26.02.2022.
u 22:16

Hana i Petar vjenčali su se prošloga vikenda, a sada je poznat i spol djeteta koje im stiže na ljeto

Petar Grašo na vjenčanju je otkrio spol djeteta koje čeka sa Hanom Huljić. 

Naime, prinova stiže na ljeto, a Hana i Grašo dobit će djevojčicu, doznaje RTL Exkluziv. 

- Stvarno je super ispalo i sa zborom i s trubama, gitarom i električnim violinama, violinama, baš je super bilo. Rasplakali smo se i ja i ona i Petar i baš je super bilo. Cijela crkva se digla na noge, baš je super bila fora. Nisam imala tremu, više sam bila uzbuđena jer nisam znala kakve će im reakcije biti - hoće li biti kao što je ovo ili će početi plakat kao što jesu počeli - rekla je Lorena Bućan koja je na kraju ceremonije s Grašom zapjevala pjesmu  Beatlesa 'All You Need Is Love'. 

Da će dobiti djevojčicu Grašo je otkrio kada se svima zahvaljivao na dolasku na svadbu, a kako će se malena zvati, još nije poznato. 

Ključne riječi

Komentara 3

SV
Svedo
06:34 27.02.2022.

baš lijepo da je dijete zivo i zdravo a sada dali je muško ili zensko to nema veze samo da nije nešto izmedu, sretno vam bilo ali prezivjeti ce te vi svega jer image dosta novaca a nemojte sada glasati za hdz ili sdp !

KO
Kološanin
03:54 27.02.2022.

To je ono kao i objava crkve sv. Frane, dan prije vjenčanja u crkvi sv. Dominika. Neka dečko bude živ, zdrav i sretan.

AC
acm
00:57 27.02.2022.

sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije