revija

Petar Grašo nastupit će u Karlobagu u društvu nikad zgodnije predgrupe

Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
Foto: Mario Poje
1/9
08.08.2024.
u 21:31

Danas uz modu i glazbu želimo svjedočiti boljim vremenima te smo posebno zahvalni legendi hrvatske glazbe Petru Graši koji će održati cjelovečernji koncert 13. kolovoza 2024. u 19.30 "uz  nikada ljepšu predgrupu" modele u kreacijama Duchess.

Modno-glazbeni show koji  se željno iščekuje tijekom cijele godine u "Našem malom mistu" i za koji smo sa svih strana dobivali upite nakon što smo ga prvi puta organizirali prošle godine u Fortici Karlobag uz svesrdnu pomoć Turističke zajednice Karlobag i načelnika Boris Smojvera, ponovno se vraća. Bio je to veličanstven nastup violončelistice Ane Rucner uz sami zalazak sunca te modnu reviju modnog brenda Duchess womenswear. Radilo se o pomno odabranim ljetnim komadima cruise collection, a reviju je pratila oduševljena publika koja se našla na 600 godina staroj tvrđavi koja se prostire na 3000 kvadrata i svjedoči prošlim burnim vremenima čije zidine su čuvale ovaj gradić iznimne ljepote podno Velebita.

 

Karlobag se prvi puta spominje još u staro antičko doba, doba Rimljana, a Forticu su prepoznali brojni osvajači koji su je pokušavali razoriti, a zadnja obnova tvrđave je vođena za vrijeme vladavine Austro-Ugarske Monarhije i carice Marije Terezije koja je posebno voljela ovaj kraj te pripada povijesnom dobu od iznimne važnosti za Hrvatsku,  uz ostale obrambene tvrđave od Istre, Senja, Šibenika do Korčule o kojoj je pokojni predsjednik Franjo Tuđman posvetio knjigu.

Gradić, velike i bogate povijesti kojoj svjedoče čak tri crkve i samostana te brojna druga povijesna zdanja, pomalo ali možda i na sreću zaboravljen, izbjegao je masovni turizam nakon gradnje autoputa s najčišćim morem i zrakom na mjestu gdje se rađa bura u Velebitskim vrhovima. Danas uz modu i glazbu želimo svjedočiti boljim vremenima te smo posebno zahvalni legendi hrvatske glazbe Petru Graši koji će održati cjelovečernji koncert 13. kolovoza 2024. u 19.30 "uz  nikada ljepšu predgrupu" modele u kreacijama Duchess, kneginji modni brend koji upravo nosi po vlasnici tvrđave, sunčane naočale Zepter uz pomno odabrane stylinge art direktora događanja Antuna Tina Brišara, make up Maha studio Zadar te suorganizatore Sanlorenzo Adria, Master yachting, Frauscher Adriatic. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije