NOVI POČETAK MELINE DŽINOVIĆ

Napokon otkriveno gdje živi bivša supruga Haris Džinovića poslije razvoda! Ranije je živjela u raskošnoj vili

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
Foto: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL
1/12
08.08.2024.
u 20:10

Nedavno je kao bomba u medijima odjeknula vijest da se razvodi popularni folker Haris Džinović, a tek sada je otkriveno gdje živi njegova bivša supruga Melina.

Prije nekoliko mjeseci svi regionalni mediji raspisali su se o iznenadnom razvodu bosanskohercegovačkog folk pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović. Imali su doista buran razvod, a Haris je u više navrata javno iznosio "prljavi veš" iz njihova odnosa. Melina se, naime, uopće nije oglašavala, špekuliralo se da je odselila iz Srbije, a sada je napokon otkriveno gdje živi. Srpski Blic piše kako je Melina poslije odlaska iz raskošne kuće na Senjaku, neko vrijeme živjela u jednom hotelu u Beogradu. Upravo je ondje jednom prilikom uhvatila, kako kažu, ekipa "Paparazzo lova", a dok je sve vrijeme djelovala poprilično neraspoloženo. 

Fotografije pogledajte OVDJE.

Nekoliko tjedana kasnije, modna kreatorica snimljena je u Novom Beogradu, gdje navodno živi u jednoj tamošnjoj zgradi, piše također Blic. Melinu su tada pratili u stopu te otkrili kako je u tom stanu posjećuje kćer Đina, s kojom je kasnije otišla i do centra grada. Potom je svoju nasljednicu ostavila na jednoj adresi i kasnije se uputila kod frizera. Melina se, među ostalim, skriva od javnosti, a svoj razvod još uvijek nije prokomentirala. 

Podsjetimo, pjevač Haris Džinović nedavno je istaknuo kako je spreman za novu ljubav nakon 22 godine braka s Melinom. - Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju dojam lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora imati savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju imati stav! Svi ljudi bi trebali imati stav - kazao je za srpsku televiziju "Prva". Zanimljivo jest i to da Džinović sam obavlja kućanske poslove kao što je peglanje, kuhanje i čišćenje. 

 

FOTO Evo kako Haris Džinović izgleda bez šešira!

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
1/13

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrijebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionist, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim glazbom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vrijeme sam slobodan - kazao je nedavno za Blic, o čemu smo već ranije i pisali. - Sjećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovdje, nemoguće da ovdje ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja rekao da živim skroz sam. Kod mene je sve poredano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionist - kazao je tada Haris. 

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
1/24

 

Osim toga, nedavno je Haris Džinović gostovao na srpskoj televiziji Blic u emisiji "Scena", a novinarku je ugostio u svojoj luksuznoj vili na Senjaku te otvorio dušu o razvodu, otkrio je niz intimnih detalja o kojima ranije nije javno govorio. - Da je ona imala interes sačuvati brak, vjerujem da bi ga i sačuvala. Bio sam raspoložen da zauvijek živimo zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne rastavi i tako dalje. Držao sam se zaista toga, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam ja takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena - iskreno je priznao Haris Džinović koji je javno "prozivao" bivšu suprugu Melinu, a s kojom ima dvoje djece.

- Kajete li se što ništa niste napravili - upitala ga je novinarka, a on joj je odgovorio: - Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna popričati. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se netko ne bori, što će se boriti druga strana. Nije mi padalo na pamet da je vučem za rukava - ispričao je Haris Džinović, a potom ga je upitala osjeća li se nakon svega iskorišteno. - To može netko sa strane reći, ali možda mogu i ja, na izvjestan način. Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god želite. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako netko misli da je zahvalnost samo da kaže : "Hvala ti ljubavi", to ipak moraš pokazati i nekim djelima. Ne mora sada u ekvivalentu, ako torbica košta 5.000 eura, da sada one meni vrati poklonom iste vrijednosti. Možemo popiti i kavu, da kažeš: "Ja ću platiti", a to je meni sasvim dovoljno. Međutim, nije se ni to događalo, i tu sam onako bio baš vrlo iznenađen - priznao je pjevač Haris Džinović. - Nisam žalio niti jednog eura, nego sam ja davao samo više, kao američki Fort Know zlatna rezerva - dodao je. 

 

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) nedavno se priključio IS-u, planirao je napad s još jednim

Komentara 8

KR
krlokova
23:38 08.08.2024.

Molim vas sve uključene da mi odgovore kakve veze sve ovo ima s nama u Hrvatskoj

SA
Satnik1111
10:44 09.08.2024.

I tko su ovi egzotićni likovi?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:13 08.08.2024.

Citat iz članka:"Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne rastavi..." Prvi puta čujem da to kažu matičari. Uvijek sam mislio da to kažu samo popovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije