Talentirana curica

Petogodišnja Suri Cruise piše vlastitu knjigu?

suri cruise
pixsell
25.11.2011.
u 14:36

Djevojčica je navodno iznimno talentirana, ali je malo teško povjerovati da je dijete njezinih godina izrazilo želju za pisanje knjige

Svijet bi uskoro mogao dobiti najmlađu književnicu, i to ni manje niti više nego kćer Katie Holmes i Toma Cruisea, petogodišnju Suri. Djevojčica je navodno iznimno talentirana, ali je malo teško povjerovati da je dijete njezinih godina izrazilo želju za pisanje knjige. Kako Katie i Tom svojoj princezi ne mogu ništa odbiti, možemo uskoro očekivati knjigu iz pera malene Suri, koju će ona sama i ilustrirati s obzirom na to da je talentirana i za crtanje.

Komentara 3

AD
adiafora
15:03 25.11.2011.

Djevojčica možda je iznimno talentirana, ali roditelji su totalna suorotnost!

LI
liliZG
15:06 25.11.2011.

.......pogledaj samo taj tužan pogled.........

MA
Maroje2312
11:33 12.01.2012.

Pregadljivo, jadno dijete sa takvim roditeljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije