Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Petra Dugandžić: S mjerama 100-70-100 ja sam velika Merlinka

'09.12.2011., Zagreb - Snimanje spota grupe Neki to vole vruce. Silvestar Dragoje - Somi, Miroslav Stanic - Djimi, Petra Dugandzic. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
1/3
10.12.2011.
u 21:10

Zvijezda serije "Larin izbor" u novom spotu grupe Neki to vole vruće glumi holivudsku divu Marilyn Monroe

Crvene uvojke Petra Dugandžić skrila je pod plavu periku kako bi u spotu za pjesmu "Prođi ispod mojih prozora" grupe Neki to vole vruće odglumila Marilyn Monroe. Uživjeti se u lik hollywoodske dive nije joj bio problem jer je već odradila nekoliko fotosessiona u kojima se transformirala u Merlinku.

– Osjećam se veliko jer, ako je Marilyn imala proporcije 90-60-90, onda sam ja Merlinka današnjeg vremena s proporcijama 100-70-100 – Petrin je odgovor na pitanje kako se osjeća kao Marilyn. Zbog snimanja popularne serije "Larin izbor" u kojem glumi vlasnicu cateringa Lolu, lijepa glumica nema puno slobodnog vremena.

– U slobodno vrijeme bavim se mojom kujicom koja mi oduzima puno slobodnog vremena. Jako je problematična i voli se tući s drugim kujicama, po čemu nikako nije na gazdaricu – kroz smijeh kaže Petra. Njena petogodišnja ljubimica neodgojiva je, kaže, i zato glumica često prati seriju "Šaptač psima" Cesara Millana kako bi otkrila kojim je odgojnim mjerama može pripitomiti. Božićnu šoping-listu već je osmislila, a zbog recesije ove će godine darovi biti skromni.

– Već znam kome ću što darovati. S cimericom sam se dogovorila da ću joj pokloniti papuče, a ona meni pidžamu. Dakle samo mali pokloni dolaze u obzir, ništa ekstravagantno – otkrila nam je 35-godišnja glumica. Prošlog tjedna u kafiću "Kolaž" u centru grada Petra je bila u društvu prijatelja Ivice Skoke i naočitog mladića s kojim je izmijenila nekoliko poljubaca. Na ove tvrdnje odmahuje rukom i kaže kako još uvijek traži ljubav.

– Za Božić bih voljela da me pod borom dočeka ljubav. Trenutačno nemam nikoga – tvrdi glumica, koja je ovo ljeto prekinula zaruke s Ivanom Pavlovićem, s kojim je pet godina bila u vezi. Gdje će ispratiti Staru godinu, još uvijek ne zna jer takvu odluku uvijek donese dva dana prije samog dočeka.

Komentara 1

TM
trade_mark
09:14 12.12.2011.

u larinom izboru sve same zvijezde. problem samo što nikad za njih nismo čuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije