Obračun pjevačica

Pink: "Selena Gomez u glupavom spotu zlostavlja konje"

pink
Pixsell
21.05.2011.
u 17:36

- Koristili smo boju bez ijednog otrova baziranu na puderu - opravdavao se glasnogovornik.

Selena Gomez treba se paziti jer od danas je pod budnim okom hormonima napucane kolegice Pink. Naime, za potrebe snimanja spota "I love you like a love song" 18-godišnja Selena ofarbala je konje u boju fuksije.

Pink, aktivistica PETA-e od toga se prizora naježila i razjarila. Na svom Twitter profilu napisala je:

- Ako je u blizini Malibu beacha neki od aktivista za zaštitu životinja, molim ga da se zaputi na to mjesto i spasi nekolicinu jadnih bića čije se tijelo iskorištava za potrebe snimanja glupavog spota. Sramota! - napisala je Pink.

- Umjetnici moraju više odgovarati za svoje postupke - zavapila je. Nakon toga oglasio se i glasnogovornik Selenine diskografske kuće tvrdeći da ni jedna životnja nije ozljeđena tijekom snimanja.

- Koristili smo boju bez ijednog otrova baziranu na puderu - opravdavao se glasnogovornik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije