ZGODNA KORČULANKA

Pjevačica Domenica Žuvela ima zanimljiv hobi: 'Dobila sam toliko upita da sam pozitivno iznenađena'

Foto: Privatna arhiva
1/9
02.08.2024.
u 14:20

Atraktivna Domenica svojim je pratiteljima na društvenoj mreži otkrila kako ima jedan zanimljiv hobi, a više detalja otkrijte u nastavku teksta

Jedna od najpopularnijih Korčulanki, naša pjevačica Domenica Žuvela na društvenoj mreži Instagram objavila je torbu koju je, ni manje ni više, nego sama izradila. Riječ je o heklanoj torbi ljubičaste boje, zapravo savršenoj za ljetne dane. - Zaboravila sam vam podijeliti što sam napravila - napisala je Velolučanka na Instagramu uz emotikone sa suzama u očima koji daju naslutitit da je presretna te ponosna na svoj rad. 

Ova ljepotica heklanjem se počela baviti za vrijeme pandemije koronavirusa, zapravo kada su svi tražili neku zanimaciju kako bi se olakšali boravak kod kuće, a sada je to isto nastavila raditi sa svojim prijateljicama. 

- Moja kuma Klara me nekako uvela u taj svijet pa smo nas dvije zajedno preko videopoziva heklale. Do sada sam uglavnom heklala zimske vunene marame i kape za božićne poklone obitelji i prijateljima, a sada sam se prebacila na ljetne torbe i topiće. Već sam napravila nekoliko različitih modela i veličina koje ću iskoristiti u ovim ljetnim mjesecima. Kako sam svoj rad podijelila na društvenim mrežama, dobila sam toliko upita da sam pozitivno iznenađena - istaknula je Domenica za Gloriju, a slična je videa vidjela i na društvenoj mreži TikTok koji je, kako kaže, napresušan izvor inspiracije. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/45

 

- U današnje doba interneta možeš puno toga naučiti gledajući videe, iako je iskustvo najvažnije. Svakom novom izradom postaješ sve bolji i brži, kao u svemu. Bitno je pronaći kroj, slično kao i kod šivanja, a onda samo pratiš šablonu i koristiš već poznate tehnike - objasnila je Dalmatinka. S obzirom na to da je model torbice koji je objavila na društvenoj mreži prvi put radila, a pomalo je i kompliciran zato što se treba brojati da bi se obje strane jednako podudarale, trebalo joj je ipak malo duže vremena, no završila ju je, kako je istaknula u dva dana. 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:41 03.08.2024.

Neka se prebaci s pjevanja na kukičanje. Tiu joj je svijetla budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije