OBJAVA NA INSTAGRAMU

Severinin apel: Bavite se pravima hrvatske djece, a ne izmišljenim aferama s Olimpijskih igara

Zagreb: Severina dala podršku na prosvjedu "Dosta!" u znak solidarnosti za prekid trudnoće
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
30.07.2024.
u 15:13

Pjevačica je podsjetila na slučaj Nine Kuluz i njezinu borbu za skrbništvo nad sinom te je na Instagramu napisala kako jedna majka i njezine kćeri sada prolaze kroz sličnu situaciju

Prije sedam godina hrvatska javnost s velikim je interesom pratila slučaj Nine Kuluz koja se borila za skrbništvo nad sinom Cesareom. Podršku je tada Nini dala i pjevačica Severina koja je danas na svom Instagramu objavila fotografiju svog sina sa Cesareom koja je snimljena prije nekoliko godina i ovaj put je Severina upozorila na jedan sličan slučaj te je zamolila sve nadležne da reagiraju u ovom slučaju. Na početku objave na Instagramu Severina je napisala: Molim ‘velike vjernike‘ i desničarske stranke da se bave pravima hrvatske djece, a ne izmišljenim aferama s Olimpijskih igara. U nastavku je podsjetila na slučaj. 

- Nina Kuluz je 14 godina čekala pravdu za svog Cesarea i sebe. Nije joj vjerovala hrvatska država, hrvatski sudovi, centri i sve što ide uz njih. Vjerovali su joj jedino rijetki, koji su tijelima pokušali obraniti "otmicu" njezinog sina. Pravdu je na kraju mukotrpno izborila na talijanskom sudu. Konačnu i pravomoćnu. I vratila se s djetetom u Split. Cesare najesen postaje srednjoškolac - napisala je Severina i u nastavku objave je ukazala na sličan slučaj u kojem jedna majka i njezine dvije djevojčice već šest godina prolaze kroz sličnu sudbinu kao Nina i njezin sin. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- I dalje čekaju pravdu. I zbog njih se demonstriralo u susjednoj državi, odakle je majka pobjegla u Hrvatsku, jer je otac zlostavljao djevojčice. Fizički i seksualno. O čemu, nažalost, postoje i svjedočanstva od strane djevojčica. Dvije zlostavljane djevojčice, koje je majka spasila od zlostavljača, ne samo da ne smiju napustiti Hrvatsku, nego ne smiju napustiti ni Zagreb. Tako je odlučio hrvatski sud. Ne smiju na more, na izlete… - napisala je pjevačica. Dodala je kako socijalna skrb traži da se djevojčice uskoro vide s ocem zlostavljačem, kojeg one ne žele vidjeti. U komentarima su joj se javile žene koje prolaze sličnu situaciju i opisale su što im se sve događalo i na kakve su probleme imale. 

VIDEO Prvi suprug Indire Levak: Nakon razvoda dobio dijete s plesačicom Colonije

 

Ključne riječi

Komentara 25

KR
kruno100
15:26 30.07.2024.

Di ovaj svijet ide kada Severina moralizira. Zašto ne kaže zašto joj je sud prvi prvi put uzeo dijete

RE
Realistic
15:46 30.07.2024.

Ti nekoga spočitavaš,moraliziraš i prozivaš????Mozeš li još gore pitam se.

GE
Gefufna
15:19 30.07.2024.

Sto ono bi s njezinim djetetom koje joj je sud oduzeo? Sto bi s tuzbama protiv nje zbog maltretiranja profesora u skoli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije