Tužan ishod

Pjevačica hitno prekinula koncert u Beogradu kada je žena ostala bez svijesti: Izgubili smo jedan život

Zagreb: Edin Karamazov i Kaliopi promovirali album Oblivion
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/14
05.11.2023.
u 09:46

Makedonska pjevačica Kaliopi prekinula je koncert u MTS dvorani kada je jedna žena u publici ostala bez svijesti i iako je Hitna pomoć stigla brzo, nažalost nisu uspjeli spasiti ženu u dobi od 70 godina

Sinoć je MTS dvorana u Beogradu treba biti ispunjena glazbom i veseljem i makedonska pjevačica Kaliopi veselila se susretu s beogradskom publikom i nije ni slutila kako će ta večer, kako je kasnije i sama rekla, postati najtužnija u njezinoj karijeri. Naime, tijekom koncerta nekome u publici je pozlilo, a kako se kasnije doznalo, prenosi Blic, bila je riječ o ženi u starost od 70 godina koja je na nastup došla u pratnji kćeri i prijateljice.

Kada je izgubila svijest i srušila se na pod odmah je pozvana Hitna pomoć i reanimacija koja je trajala 45 minuta, nažalost nije bila uspješna. Kaliopi je odmah zatražila da se koncert prekine, a publika je po dolasku Hitne pomoći napustila dvoranu. Pjevačica se kasnije na Instagramu obratila svojoj publici. 

- Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri... Danas, umjesto da slavimo život na mom koncertu, izgubili smo jedan život... U svoje ime i u ime cijelog mog tima, izražavamo najdublju sućut obitelji preminule osobe. Ovo je moja prva i jedina izjava o večerašnjem nemilom i iznimno tužnom događaju za sve nas... Nadam se da će moja publika imati razumijevanja zbog odgađanja večerašnjeg koncerta... Novi termin će biti uskoro objavljen - napisala je Kaliopi na Instagramu. U komentarima su joj se javili obožavatelji, a među njima su bili i neki koji su bili u publici MTS dvorane te su poručili kako će na sljedećem Kaliopinom koncertu pjevati za gospođu koja je preminula sinoć. 

- Mila, i tebi i svima koji smo bili je beskrajno žao i žene i njezine obitelji, ali mi koji smo bili blizu, vidjeli smo njenu radost i sreću što je bila tu, na tvom koncertu. Otišla je ispunjena ljepotom. Kada bude novi koncert, i za nju ćemo s tobom pjevati. Moja sućut obitelji. Naravno da imamo razumijevanja, neka počiva u miru. Sućut obitelji, bila sam prisutna i veoma mi je žao.

VIDEO Shrvana obitelj i kolege oz 'Prijatelja' oprostili su se od Matthewa Perryja

Komentara 2

BA
BartolomejIV
11:46 05.11.2023.

Hartija prati pašaluk

OL
olujasviholuja
10:06 05.11.2023.

"Nakedonska"?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije