Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tajnosti

Turbulentna veza završila brakom! Slavni par izrekao sudbonosno 'da'

Foto: Profimedia
27.12.2018.
u 09:47

Par se upoznao na snimanju filma "Posljednja pjesma" 2009. i počeo vezu.Nakon zaruka 2012. su prekinuli, a 2016. obnovili su romansu.

Miley Cyrus udala se za dugogodišnjeg dečka, australskog glumca Liama Hemswortha, potvrdila je pjevačica brojnim fotografijama na Instagramu.

Dvadesetšestogodišnja pop zvijezda objavila je fotografiju para pred velikim buketom cvijeća uz tekst "23.12.18.", sugerirajući da su se vjenčali u nedjelju.

Ispod druge fotografije pisalo je "10 godina zajedno". Hemsworth (28) također je objavio fotografiju uz tekst "Moja ljubav".

Par se upoznao na snimanju filma "Posljednja pjesma" 2009. i počeo vezu.Nakon zaruka 2012. su prekinuli, a 2016. obnovili su romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.23.18

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Vjenčanje je održano u domu Miley Cyrus u Tennesseeu. Njihova kuća u Kaliforniji uništena je prošloga mjeseca u šumskom požaru.

Celebrity baby boom! Pogledajte i koga je sve razveselila prinova u 2018. godini.
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije