Životinje za show

Pjevačica preminula nakon ugriza kobre na pozornici

Kobra napala pjevačicu
Foto: Screeshot
1/4
07.04.2016.
u 11:00

Nakon incidenta Irma je nastavila pjevati još 45 minuta. Ugriz kraljevske kobre je smrtonosan, a tijekom hospitalizacije pjevačica je odbila protuotrov

Indonezijska pop zvijezda Irma Bule (29) tragično je preminula na sinoćnjem nastupu nakon ugriza smrtonosne kraljevske kobre. Nakon incidenta pjevačica je nastavila pjevati još 45 minuta. 

Mislilo se da su kobri, imena Rianti odstranjeni otrovni zubi smješteni na prednjem dijelu gornje čeljusti. Inače, Irma je često koristila i i reptile na nastupima. – Usred izvođenja druge pjesme stala je na zmijin rep. Kobra ju je zatim ugrizla za bedro  opisao je za Daily Mail obožavatelj koji se našao u publici.

 

Riskantno iskorištavanje gmizavca u svrhu nastupa nažalost je rezultiralo smrću mlade pjevačice u bolnici, koja je tijekom hospitalizacije odbila protuotrov. 

Iako su ove životinje prirodno sramežljive i izbjegavaju ljude, jedne su od najsmrtonosnijih zmija na svijetu. Količina ispuštenog otrova dovoljna je da ubije slona ili dvadeset ljudi. Kraljevske kobre duge su i do pet metara, žive u Indiji, Jugoistočnoj Aziji i južnoj Kini.

>> Kobra ugrizla kuhara i ubila ga 20 minuta nakon što su joj odsjekli glavu

Komentara 8

ST
streetboy
16:05 07.04.2016.

Da je ugrizla Šeksa krepala bi od trovanja alkoholom ...

FR
franjom18
11:26 07.04.2016.

sta ti vrijedi slava i bogatstvo ako nemas pamet?

UJ
ujo41
12:20 07.04.2016.

tko pije ne boji se zmije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije