Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bol i tuga

Pjevačica prvi put priča o najtežem životnom periodu: Tada misliš da nećeš preživjeti

Senida Hajdarpasic - Senidah
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/7
01.05.2023.
u 10:25

Senidah, popularna pjevačica koju zovu i balkanskom trap divom, pričala je o smrti majke kojoj je posvetila svoja dva albuma

Pjevačica Senidah, koju u javnosti zovu i balkanskom trap divom, iskreno je prvi put pričala o mami koja je preminula prije deset godina i govorila je kako se nosi s gubitkom i kako je zadnja dva albuma posvetila mami. 

- Puno toga mi je ostalo od mame. Ona mi je stalno govorila da sam posebna. Da sam savršena. Neka rođakinja joj je na to rekla kako nitko nije savršen. Moja mama kaže: "Moja Senida je  savršena." Ja sam njoj bila super. Bila mi je prijateljica, mogle smo se smijati i svašta, ali čim bi me pogleda prijeko, nisam smjela ni pisnuti - ispričala je 38-godišnja slovenska pjevačica čije je pravo ime Senida Hajdarpašić. Blic prenosi njezine izjave u kojima kaže kako je posljednja dva albuma, kojima je postigla veliku popularnost i imali su odličan prijem kod publike, posvetila mami. 

- Iskreno pričam, „Bez tebe“ je prvi album bez mame. Bila je jedna pjesma na albumu, podsjećala me je na nju. Kada sam radila u studiju odmah su počele suze, odmah sam znala da ću je tako nazvati i album sam posvetila njoj. Drugi album „Za tebe“, može biti i za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, ona je uvijek govorila "Daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije", a na drugom albumu imam puno takvih življih pjesama. Voljela je pozitivniju glazbu - kazala je Senidah. Od smrti njezine majke prošlo je deset godina i bol je i dalje prisutna.

-  Od njene smrti je prošlo deset godina. Nije lako. Ni danas nije lako. Tada misliš da nećeš preživjeti, ako se njoj nešto dogodi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom. Kao lakše je, ali sjetiš se uspomena i pitaš se: "Gdje je ta osoba? Gdje je ta osoba i zašto je nema?" Nije lako, pogotovo kada imam teže dane. Baš je teško, ali ne smijem se prepustiti tim momentima - iskreno govori za Blic Senidah. 

U razgovoru koji smo s njom vodili prošle godine ispričala nam je kako puno vremena provodi u studiju i kako je to jedan od načina da se njezina glazba stalno razvija.  - Najviše volim raditi melodiju, tj. glazbu, u tome su emocije najjače i zato su moje pjesme jake i iskrene jer zaista dolaze iz mene. No za hit se nikad ne zna, meni je bitno da sam zadovoljna pjesmom koju stvaram i da sudjelujem u njezinu procesu. A za spot, kako kad, nekad i unaprijed imam ideje, nekad spotove ja režiram, nekad angažiram kreativne ljude, sve ovisi o projektu. - rekla nam je tada.

VIDEO Žanamari progovorila o napadu agresivnog muškarca: 'Tukla sam ga i rukama i nogama pa pobjegla'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije