‘Bila sam pijana, idem u bolnicu...‘

Pjevačica zgrozila sve izvedbom himne pa priznala: 'Bila sam pijana, idem u bolnicu‘

Ingrid Abdress
Foto: Screenshot
1/7
17.07.2024.
u 17:50

Sinoć sam bila pijana. Danas se prijavljujem u bolnicu kako bih dobila potrebnu pomoć. To sinoć nisam bila ja. Ispričavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim zbog te izvedbe. Javit ću vam kako je na odvikavanju, čujem da je super zabavno - napisala je Andress, pjevačica koja je četiri puta bila nominirana za Grammy

Američka country pjevačica Ingrid Andress ispričala se i priznala da je bila pijana dok je izvodila američku himnu na bejzbolskom stadionu u Teksasu, piše BBC. 

Njena prilično čudna izvedba himne "The Star-Spangled Banner" postala je viralni hit nakon Home Run Derbyja Major League Baseballa.

VEZANI ČLANCI: 

- Sinoć sam bila pijana. Danas se prijavljujem u bolnicu kako bih dobila potrebnu pomoć. To sinoć nisam bila ja. Ispričavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim zbog te izvedbe. Javit ću vam kako je na odvikavanju, čujem da je super zabavno - napisala je Andress, pjevačica koja je četiri puta bila nominirana za Grammy.

 

Andressina a capella verzija himne nazvana je "bolnom" i "jednom od najgorih izvedbi nacionalne himne ikad" na društvenim mrežama.

GALERIJA: Znate li tko je Doretaa Budimir, a tko Željko Hudek? Ovo su prava imena naših glazbenika

Ingrid Abdress
1/31


Društvenom mrežom ‘X‘ kruže i isječci na kojima se vidi kako se igrač Philadelphia Philliesa Alec Bohm smije dok Andress pjeva.
Ipak, pjevačica je nakon izvedbe dobila podršku nekih.

 

 

"Jako mi je žao što prolaziš kroz ovo", napisala je pjevačica i glumica Lucy Hale pa dodala: "Šaljem ti puno svojih misli. Čuvaj se i izaći ćeš iz ovoga puno jača."

"Biti ovako otvorena zahtijeva puno. Možeš ti to. Drži se", rekla je pjevačica Carly Pearce. 
Kantautorica Julia Michaels napisala je: "Volim te, djevojko. Žao mi je što prolaziš kroz ovo. I žao mi je što svijet može biti tako okrutan". 

Andress se 2010. pojavila kao a-cappella pjevačica u NBC-evoj seriji The Sing-Off, a nakon što je stvorila solo karijeru, bila je nominirana za nagradu Grammy 2021. za najboljeg novog izvođača. Koautorica je hit pjesme ‘Boys‘ Charli XCX i ‘Girl in the Mirror‘ Bebe Rexhe.

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Komentara 4

EJ
ejStef
20:04 17.07.2024.

Hm, ovo je zvučalo bolje nego ono mukanje hrvatske himne.

KE
keka56
21:41 17.07.2024.

Što je bilo sa Josipom?

Avatar Aurel
Aurel
19:02 17.07.2024.

baš je dobro otpjevala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije