Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Plavi pobijedili i bez Jakoba, Nancy: 'Znamo da imamo slabe karike, ali ne pada nam na pamet popustiti u igri'

Foto: Nova TV
1/11
11.04.2024.
u 23:30

Crveni tim sada mora u igru za osobni imunitet. Ogrlica koja jamči imunitet najviše je potrebna Ognjenu, jer prema izjavama članova njegovog tima, još nije dobio oprost od svojih suigrača za spletkarenje tijekom drame sa suigračicom Ivanom, pa bi se bez imuniteta upravo njegovo ime moglo naći na većini papirića.

Crveno pleme u novu igru na poligonu ušlo je s više samopouzdanja nakon što je najjači igrač plavog tima donio odluku da više neće sudjelovati u natjecanju. No prevarili su se, jer plavi su pokazali da mogu pobijediti i bez Jakoba, pa su na poligonu upravo oni osvojili pobjedničke bodove. U zadnjem srazu Nikole i Stefana bod su dobili plavi te rezultatom 8:4 pobijedili crvene.

„Iako znamo da imamo slabe karike, ne pada nam na pamet da popuštamo u bilo kojoj igri. S njima ili bez njih, uvijek ćemo davati 100 posto od sebe i crveni se mogu samo ugledati na taj stav“, objasnila je Nancy

Crveni tim sada mora u igru za osobni imunitet. Ogrlica koja jamči imunitet najviše je potrebna Ognjenu, jer prema izjavama članova njegovog tima, još nije dobio oprost od svojih suigrača za spletkarenje tijekom drame sa suigračicom Ivanom, pa bi se bez imuniteta upravo njegovo ime moglo naći na većini papirića.  Kako će se dalje odvijati ova nepredvidiva avantura na egzotičnoj lokaciji, ne propustite pogledati uskoro. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
00:47 12.04.2024.

Kad su izbacili Jakoba?!? Pa nije li im on bio najjača karika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije