PLES SA ZVIJEZDAMA

Ples sa zvijezdama: Ukliještena Mila Horvat u strahu od podija

horvat
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
20.09.2010.
u 15:13

- Plesala sam u dnevnom boravku, zaključana..., da nitko ne bi naišao i to vidio. Isto je i s pjevanjem pred zrcalom. Nikome nisam dopustila da me vidi s četkom u ruci – otkrila je voditeljica.

– Imam velikih problema s leđima, tri oštećenja međukralježničkih diskova pa svakodnevno idem na terapije. Redovito sam na poliklinici pa će naputke za vježbe dobiti i moj plesni partner Robert Schubert – kazala je voditeljica Mila Horvat čija će atraktivna pojava upotpuniti ovogodišnju, petu sezonu showa “Ples sa zvijezdama”.

Bez imalo treme

Osim balansiranja oko kralježnice, 29-godišnjoj Mili i učenje plesnih koraka bit će velik izazov – jer se s profesionalnim “čaganjem” u životu nije suočavala.

– Plesala sam u dnevnom boravku, zaključana..., da nitko ne bi naišao i to vidio. Isto je i s pjevanjem pred zrcalom. Nikome nisam dopustila da me vidi s četkom u ruci – otkrila je voditeljica. No, htjela to ili ne, predzadnjeg dana u listopadu morat će zaplesati pred cijelom državom.

– Nisam natjecateljski raspoložena i nemam tremu. Sve mi je to novi izazov! Svaki put dosad pred kamerama imala sam voditeljsku odgovornost, a sad ću se naći u posve drugoj situaciji. Nadam se da ću guštati u tome – tvrdi crnokosa dama koja je za trajanja Europskog prvenstva u vaterpolu pomutila pamet mnogim gledateljima. Je li se i njoj zavrtjelo u glavi gledajući najatraktivnije sportaše u Europi, upitali smo.

– Nisam ih ni vidjela, uglavnom sam sve promatrala iz daljine. U studijskom dijelu više sam se bavila legendama, zlatnom generacijom 1968. To je to! – našalila se voditeljica sportskih emisija.

Prije nego što i u jednoj od njih ugosti bacačicu kladiva Ivanu Brkljačić, dvije gospodične srest će se na podiju.

Susret na podiju

– Moji prijatelji i obitelj misle da će to biti moja katastrofa jer ne znam plesati i nikad ne plešem. Ali želim ih iznenaditi! – iskrena je sportašica i studentica sportskog menadžmenta u čijem životu, izvan zvjezdanog statusa u showu, nema glamura.

– Dijelim sudbinu većine Hrvata koji se svaki mjesec redovito bore s plaćanjem režija – priznaje Ivana Brkljačić.

Pored osam novih zvijezda u natjecanju, od ove sezone showu su se pridružile i četiri nove plesačice!

Parovi su sljedeći:

1. Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac

2. Bojan Jambrošić i Martina Bastić

3. Nera Stipičević i Damir Horvatinčić

4. Ivana Brkljačić i Marko Herceg

5. Zijad Gračić i Tihana Devčić

6. Petar Vlahov i Ana Domišljanović

7. Hrvoje Rupčić i Marija Stošić

8. Mila Horvat i Robert Scubert.

Od ove godine u show “Ples sa zvijezdama” uvedena su tri nova pravila:

– Dva para koja dobiju najmanji broj bodova na kraju svake emisije dobit će priliku za još jednu plesnu borbu. U “Plesu odluke” još jednom će pokazati što znaju, a o paru koji ostaje ili ispada iz showa odlučivat će isključivo žiri. Za razliku od prijašnje četiri sezone, u petoj će se ocjenjivati i zajednička točka svih plesnih parova. Mala pomoć stiže i za drugoplasirane parove koji će, kada dva para ispred njih dijele prvo mjesto, umjesto dosadašnjeg jednog dobivati dva boda.

Ključne riječi

Komentara 12

BL
Bljakonja
20:36 20.09.2010.

Ima velikih problema s leđima, dok je izvodila egzibicije s svojim alfa-nerastom Blažićkom... Glupača, koja se gura u sport, a o sportu hurca zna samo...

MI
MINERVA
09:58 21.09.2010.

Cura je antipatična..odbojna...Možda nam u \"Plesu sa zvijezdama\"pokaže svoje pravo (ljudskije) lice.

AU
aurora08
19:18 20.09.2010.

hehehehehehe mila horvat ne primjecuje da vrijeme leti, zene brzo cvatu i jos brze procvatu, a djecu ce imati dok ce hodat sa stakama heheheheehhee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije