MAJKA

Plus size modelu predbacivali da je loša majka, pogledajte kako je uzvratila

Foto: Instagram
1/9
03.09.2021.
u 23:00

- Imam previše oblina i izgledam kao da tražim pozornost. Mislit će da sam drolja ili samo loša majka. Trebala bih obući drugi kupaći - napisala je plus size model Iskra Lawrence u videu te dodala da možda može nositi i što god poželi te se ne brinuti o tome što će drugi misliti.

Poznati plus size model Iskra Lawrence na svojem je Instagram profilu podijelila video kojim je odgovorila na zločeste komentare. U videu koji je objavila pozirala je u žuto-rozom bikiniju, a svoje pratitelje je upitala smije li ona nositi bikini sada kada je mama. "Imam previše oblina i izgledam kao da tražim pozornost. Mislit će da sam drolja ili samo loša majka. Trebala bih obući drugi kupaći", napisala je u videu te dodala da možda može nositi i što god poželi te se ne brinuti o tome što će drugi misliti. "Samo živjeti svoj najbolji život", dopisala je još uz snimku. 

Inače, Lawrence je postala slavna zahvaljujući svojim bujnim oblinama koje pokazuje na društvenim mrežama gdje ima skoro 5.000.000 pratitelja. Ona ističe da je zadovoljna svojim tijelom te promiče pozitivan stav. "Voli svoju stražnjicu bez obzira na to kakva je njezina veličina, imaš li kvržice, strije ili ožiljke. Nema veze je li ona mekana, čvrsta, ravna, okrugla ili glatka. Ona je tvoja i to je jedini jastuk koji doista trebaš", napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama te tako svoje pratitelje uči kako voljeti svoje tijelo.

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije