Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korona ponovno poremetila planove

Samo dan prije, vjenčanje Ivanke i Mrle otkazano! Mladenka se zarazila koronom

mrle
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
03.09.2021.
u 18:22

Cijeli otok trebao je biti njihov, na koji su odlučili pozvati 100-200 ljudi. Na dugo očekivanoj svadbi se ujedno trebao snimiti i spot premijernog dueta Ivanke i Zorana Prodanovića Prlje, no i to će morati pričekati Ivankino ozdravljenje. Vjenčanje je sada odgođeno do daljnjega.

Ivanka Mazurkijević (49) i Damir Martinović Mrle (60) nakon deset godina veze odlučili su se vjenčati, a njihovoj želji da stanu pred oltar ispriječila se pandemija koronavirusa zbog koje su godinu dana odgađali svadbu koju su konačno planirali za 4. rujna. 

No, koronavirus je još jednom došao pred sretan par. Naime, Ivanka se u četvrtak nije osjećala dobro te se u petak išla testirati na koronu i, nažalost, test se pokazao pozitivnim, doznaje 24 sata iz organizacije.

- Malo je reći da su mladenci skroz razočarani, sve je bilo spremno, svi su se veselili posebnom danu kada su trebali izreći svoje sudbonosno da, no trenutačno je najbitnije da se mladenka oporavi - kratko su rekli iz organizacije, koja je dala sve od sebe kako bi ovaj poseban dan protekao u najboljem ozračju. 

Sve je do u detalje je bilo pomno planirano mjesecima unaprijed budući da se radi o nenaseljenom otočiću te je organizacija tim više bila zahtjevnija nego obično. Na navedenom otočiću, San Marinu, koji se nalazi blizu Novog Vinodolskog, ima samo jedna crkvica te je uložen veliki trud kako bi se brodicama do njega dopremila sva potrebna oprema, od stolova i stolica, hrane, pića, dekoracija, struje, razglasa i svega ostalog što jednu svadbu čini nezaboravnom.

Cijeli otok trebao je biti njihov, na koji su odlučili pozvati 100-200 ljudi. Na dugo očekivanoj svadbi se ujedno trebao snimiti i spot premijernog dueta Ivanke i Zorana Prodanovića Prlje, no i to će morati pričekati Ivankino ozdravljenje. Vjenčanje je sada odgođeno do daljnjega.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije